Icot Hilalakksn Altıntaş soyadımız , Yeşilova mah muhtarı Amcam şuan. Diğer amcam da kale mah de oturuyor. Halam mezarlık yoluna inmeden yukarıda oturuyor mah bilmiyorum.
Hilalakksn Icot kayınvalidemler Yeşilova mahallesinde oturuyorlar. Yanlış hatırlamıyorsam lokanta vardı bu soyadıyla açılan.🙂
Icot Hilalakksn kesin amcamı tanıyorlardır o zaman :) şerif adı sorarsınız denk gelirseniz 😄 lokanta da bizim akrabalardan birinin
Hilalakksn Icot evet eşime sordum, tanıyor 😃 eğer geliyorsanız sizde bayramda orda olucam tanışmak isterim ☺️
Icot Hilalakksn Ailem gidiyor, gitmese bile an azından babam gidiyordu 😊 ama eşim gitmek ister mi bilmiyorum 🤷🏼♀️ gidecek olursak mutlaka buradan yazarım 🙃
Icot Hilalakksn inş 😊 evet biz merkezdeyiz biz siz normalde Gaziantepli misiniz evlenip mi geldiniz ?
Kullaniciiii Hateme 95 lira veriyordum şimdi ankaya gidiyorum 60 TL ama benimki kadın doğum hamileyim daha
Icot Hilalakksn vay be oradan buldunuz birbirinizi demek. Bir de tesadüfe şaşırdım burada Gaziantepli var fakat Araban bulmak sevindirdi 😊
Hilalakksn Icot aynen bendee çok sevindim, hiç Kütahyalı görmedim burada Arabanlı görmek mutlu etti. Hemen eşime söyledim sizin oradan birini buldum diye ☺️