ikierkekannesiii zeynom16 eğitici şarkılar dinleyin oynuyorum karşısında ona da yaptirmaya çalışıyorum 😊
30undabiranne zeynom16 benim bebişte tuğçe ablasını seviyor ☺️ ne güzel yaratmış şarkısını sakince dinliyor
Rabiazulal zeynom16 Nil karaibrahimgil Benden sana Melek Mosso doğum günü ve cem adrian Sen benim şarkılarımsın🥰
Serrateacher_67 zeynom16 Edis - Martilar duyunca çıldıriyor. Bir de yeni yeni Buray - Alaz Alaz dinliyoruz
Sebnem-Erseker CananKarabiyik harika bı şarkıdır, orjinaller her zman daha iyidir😀bir çok şarkı var Hint Türkçe’ye çevrilen ama bozulan😒 Benim bebeler doğduğundan beri Hint şarkıları dinleriz. Çünkü ben bayılıyorum hareketli çok 🤣
Biomeral Otobüsün tekerleği yuvarlak, davul, arı vız vız, mini mini bir kuş konmuştu,kırmızı balik,ceviz adam hepsini severek dinliyoruz
Rumeh 1mrvky Ay bizimki de Edis martılar hayranı yedi yirmi dört dinleyip dans ediyoruz başka bi şarkı açmama izin vermiyor 😂
Esilahanm1 Öncelikle Çok güzel bir pist olmuş 😊 Senin en güzel yerin Kahverengi gözlerin 🎶 Tuğçe Kandemir 🌺
_elmaliturtam zeynom16 ne güzel yaratmış yar yar seni yaradaaannn onu aciyorum kızım için 🐣 ama genelde hep göbek atarız birlikte hareketli şarkılar açarım ne önüme gelirse
_elmaliturtam CananKarabiyik benimde rahmetli kayinvalidem çok severmiş müziklerini filmlerini. Bende muziklerine bayılıyorum sık sık açarım kızıma da rahmetlinin sevdiği şarkıları bilsin diye zaten çok hareketliler tam oynamalik 😂
Poyrazefem07 zeynom16 benim oğlumda roman havası dinliyor sanki biliyor gibi hayır bizlerde romanlikta yok 🤣
Krm6321 zeynom16 hepsi çocuk şarkıları dinliyoruz 😁 kukuli,sevimli dostlar,alibabanin çiftliği, patatez adam,kırmızı balık 😂😂😂hamikeyken de kur-an dinletirdim süreler.ayy bu postu gördüm kendime geldim bir zamanlar dinledigim pop sarkilar türkülerjn yerini neler kapmış.en iyisi biraz özüme döneyim ☺
Deletedmom5455451 Ne zman başlanırki şarkı söyleyip tepki vermeye biz hamileliğim den beri kuran açıp dinlettim Ona karşı çok sakin hala daha yasin tebareke dualarını dinliyor sakin bir şekilde