htceee98 Eski bir şarkı ama Caddelerde Rüzgar Aklımda Aşk var Gece yarısında eski yağmurlar… Kızım bunu söylediğimi duyduğunda kahkahaya başlıyor heyecanlanıyo❤️❤️
Yagiz-annem Kukuli nereye koyduysan ordadır 😂😂 benim ufaklık her anneee diye söylediğinde tepki veriyor. Ses çıkartıp ayaklarıyla oyuncagina vuruyor ❣️❣️
Mevakemaleyna zeynom16 oğlum koray avcı kasım kizim mustafa yıldızdoğan ah o saçların saçı yok ama söylerken oğlum kendi saçıyla oynar severim oglumu
merwick Komik olabilir ama benim 20 aylık oğluşum geçen yazdan beri blackpink how you like that şarkısını bayılarak dinliyor :)
Mom7676 zeynom16 Hamileyken en çok Anna Rf-Why dinliyordum şimdide birlikte Trio Mandili Kakhuri dinliyoruz 😄
Lilya-t Suanlik Zeki Müren şarkıları dinletiyorum . Şarkılarda duzgun bir dil kullandığı için kızım için faydalı olabilir . Birde ingilizce çocuk şarkıları . Yabancı dile asinaligi olmasını istiyorum.
NurHat-279 zeynom16 Benim ballı lokmam Nurnisam Karadeniz müziği aşığı duyduğu an dizlerini kırıp oynuyor totişiiniii yediğiimm 15 aylığız😂💃
aslanlarin_mom zeynom16 2 tane oğlum var üst üstte oldu laf edenlere karşılık. Olsun varsınnn ben böylede memnunummmm hâlimi şikayet etmiyorum sırf bil diye söylüyorum 😍dans ediyoruz birlikte ❤️
Elisa1 Anaokulunda çalıştığım dönem otobüsün tekerleği yuvarlak şarkısını hergun okuldaki çocuklarıma dinletiyordum. Şimdide kızıma dinletiyorum. Çünkü ben çok seviyorum bu şarkıyı 😁