Tokyo Alinduru çok iyianlıyorum sizi Bebegime bakamıyordum Ben kalksada vermedim keşke gunduz içseydin oyalaman kolay olurdu Buyumuş minnoş Çok gecmiş olsun agrın dinsin inşallah
Alinduru Tokyo dayanmaya çalıştım hep işte açıkçası dayanırım dedim ama artık son raddeye geldi dayanılmıyor. Çok teşekkür ederim 🙏🏻
23glsm Alinduru ikiside öyle dediğine göre içebilir sin diş ağrısı çok zor ben kullandım sıkıntı olmadı
Alinduru 23glsm akşam içmek zorunda kaldım ağlaya ağlaya uyuyakalmışım ilk defa uyuyabildim diyebilirim. Kızım da sabaha kadar emmedi ilk defa çok iyi denk geldi. Zaten bugün doktor antibiyotik verdi kanal tedavisi gerekiyormuş 🥺
Missyloves Alinduru benim 7 aylık ama paroldan başka bişey içmedim 2 kere üst üste içtim ancak öyle rahatlıyorum bir an önce yaptır antibiyotik kullansan geçer aslinda
NilBensu Alinduru merhaba iyOtun lugol formunu alın pamuğa uc dort Damla damlatın dişinize koyun bunu gunde iki kere tekrar edin çok çok iyi geliyor
Alinduru NilBensu çok teşekkür ederim. Bugün diş hekimi antibiyotik verdi kanal tedavisi gerekiyormuş 🥺