Alinduru İyi akşamlar güzel anneler 💐 iki gündür diş ağrısından deliriyorum uyuşmuş durumdayım. Bugün kızımın doktoruna ilaç sordum apranax içebilirsin dedi. Kızım 19 aylık bu arada. Kullanan var mo hala endişeliyim Apranax ve arveles var elimde.
ayazasaf Alinduru ben ağır migren hastasıyım aptanax dışında birşey kesmez ağrımı ama hamilelikte asla içemezsin sadece parol dedi doktorum.
Missyloves Alinduru parol icebiliniyo iki tane üst üste ben öyle yapıyorum yoksa gecmiyo ağrı diğerleri kesinlikle süre geciyo diyolar tabi içen yine var siz bilirsiniz
Prensannesiii00 Alinduru hamilelik ve emzirme dönemiyle beraber 3 yıldır tek kullandığım parol onun dışında hiç bir ağrı kesici vermedi doktor
Alinduru Mom05273 ya ben de öyle biliyorum ama doktorumuz Prof çocuk doktoru sörfüm Apranax içebilirsin dedi bilemedim çok kararsızım
Alinduru ayazasaf evet öyle ama kızım 19 aylık o yüzden mi bilmiyorum bizzat kızımın doktoruma sordum apranax içebilirsin dedi
Alinduru Missyloves akşamdan beri içiyorum bana mısın demiyor 😥 apse yapmış sanırım deliriyorum resmen evde. Kızımın doktoruna sordum ne içeyim diye Apranax dedi kararsızım çok eczacı da süte çok az geçiyor büyümüş artık diyor
Alinduru Cheddar ben de hamilelikten beri sadece onları içiyorum. İlk defa başıma böyle bişey geliyor bi yandan ağrıdan deliriyorum diğer yandan doktorumuz iç diyor ama hala güvenemiyorum.
Missyloves Alinduru benim 7 aylık ama paroldan başka bişey içmedim 2 kere üst üste içtim ancak öyle rahatlıyorum bir an önce yaptır antibiyotik kullansan geçer aslinda
Prensannesiii00 Alinduru bana doğumdan sonra dikişlerim açılmıştı o acıya ağrıya dayanamadım ağlamaktan doktor emzir sütünü sağ öyle gel acile dedi gittim o zaman kuvvetli bir ağrı kesici vermişti 3 4 saat emzirme dedi
Cns_28 Alinduru sonuçtaocuğunuz hala sizi emiyor riske atmayın derim apranax ağır bir ilaç. Diş ağrısı dayanılmaz oluyor Allah yardımcınız olsun 🙏🏻
Alinduru Cns_28 evet ben de öyle düşünüyorum ama gerçekten dayanılmaz ağrıdan gram uyku uyumadan işe gidiyorum deli gibi zonkluyor. Kızımın doktoru da Prof ne içebilirim dedim Apranax iç dedi bilemedim şuan
Cns_28 Alinduru profesör de olsa şnsan yanılıyor bence bazen. Sonuçta apranax normalde bile ağır bir ilaç. Karanfil yağı iyi geliyor ağrıya bu arada aklınızda bulunsun. Pamuğa sökün ağrıyan dişinize bastırın belki iyi gelir🌸
Alinduru Cns_28 çok teşekkür ederim. Denedim hiç fayda etmiyor çok zor durumdayım gerçekten 2 gecedir dayanıyorum 3.gece oldu yarın doktora gideceğim ama bu geceyi çıkarabilecek gibi değilim 😥
Eymensmomm Alinduru bende bugun dişçiye gittim discoflam içebilirsin dedi ama normalde parol ve minoset veriyorlar ama asla agrıyo kesmedi benim o yüzden sürümünde sağdım fakat vermedim guvenemedim discoflam çok iyi geldi
Alinduru Eymensmomm evet kesinlikle onlar hiç etki etmiyor artık kaç gündür deniyorum bana mısın demiyor bütün dişlerim sızlıyor 😥 bi de kızım çok zor bi bebek ona hiçbir şey yansıtmamak için sakin kalmak için farkında olmadan dişlerimi sıkıyorum sanırım o yüzden bu kadar şiddetlendi 😥
1yenianne Bir çay bardağı sirke ile bir diş sarımsağı 5 dk kaynatıp biraz ılıyınca ara ara gargara yapın. Hamileyken beni ağrıdan kurtaran tek formül bu olmuştu.
Tokyo Alinduru merhaba bende aynı ayda kullandım Mümkünse içme dedi Öyle deyınce kıllandım İçtim ama emzırmedım 12 saat Çok iyi geldi ansızın gitti agrı sızı
Alinduru Tokyo gece muhtemelen emmek isteyecektir ne yapacağım bilmiyorum gerçekten bugün üçüncü gün ve tüm ağzım ağrıdan uyuşmuş durumda beynim zonkluyor sanki 🥺 normalde dayanırım hep dayandım bugüne kadar ama bu çok farklıymış 🥺
23glsm Alinduru benim de geçenlerde ağrıyor du aile hekimimiz bebeğin büyük artık ilaç kullanabileceğimi söyledi bi tane yazdı farklı bi ağrı kesici kullandım sonra da başka bişey için gittiğim de alveres verdi oğlum da 18 ayını geçti ben kullandım sıkıntı olmadı doktor söylemişse kullanabilirsiniz
Alinduru 23glsm bana da öyle dediler büyük artık diye. İlaç ağır evet ama süte çok az geçiyor dedi hem doktor hem eczacı. Dayanamıyorum ağrıya ne yapacağım bilmiyorum normalde çok dayanırım ama bu çok farklıymış 🥺