Mihranimmm Kizim bugün saat 2 de babası gezdirirken qyagi kaydı sırt üstü fayansa kafa arkası düştü ağladı susturdum o esnada eşimle tartıştık falan korktu biraz neyse ilcedeyiz tomografi çekemedim gozlwmlwyin dediler şu ana kadar bir şeyi yok ama huzursuz ağlıyor simdi zor uyuttum lütfen bir şey diyin ağlamaktan perişan oldum bir şey olur mu
Mlke301020 Mihranimmm valla canım 8 aylık oğlum dün yataktan düştü benim yüzümden 😞😞 biraz ağladı iki saat uyutmadım biraz kafasına dolapta soda vardı soğuk onu tuttum sonra uyudu uyandı takip ettim hiç ağlamadı daha ağrımadıda sürekki elimle yokladım kafasını 24 saati geçti bizimki inşallah bir şey yoktur . Sizinkinde de bir şey olmaz inşallah
Hemsiremomm Tomografi çekmezler radyasyon almasın diye.anormal gördüğünüz bi şey olursa doktora gitmelisiniz.mesela uyku saati olmamasına rağmen uyku hali,bakışlarda anormallik,kafasında ödem tarzı şişlik,vücudunda atımlar gibi.
BabyGroot Mihranimmm içinizde bi şüphe varsa hareketlerinde bi farklılık varsa götürün bence hastaneye. Korktuğu için de huzursuz olabilir tabii ama yine de götürmeye fayda var. benim kızımda 8 aylıkken yataktan düştü o gün herşey den irkildi uyumak istemedi kapı gıcırtısından bile korkuyodu etkileniyor çocuklar
Meldemmmnnm Mihranimmm benim bebegimde 20 gün önce düştü tomografi cekmediler gozlemleyin dediler çünkü zararliymis tomografi bebekler çok güçlü Rabbım koruyor gözlerde kayma kusma yoksa korkmayın ilk 24 sa gozlemleyim demisti bana dr gerginlikte bebeğe gecer cok zor bir an günlerce kendimi affetmedim
Mihranimmm Meldemmmnnm babası düşürdü ona da elimde olmadan kızdım kayinvalidem de karıştı ona kızdım tartıştık çok fena Allahim berbat bir gündü simdi odada ağlıyorum
Merve1837 Meldemmmnnm bizim de bugün düştü pusetten ama yere yakındı mamadan sonra kusuyordu genelde kustu ama çok az bir kere sıkıntı olur mu vücudunda kızarıklık şişlik yok
Meldemmmnnm Mihranimmm ben de bazadan düşürdüm oğlumu esim salonda uyuyordu çığlık sesime geldi ve inan bir kere bile kızmadı ben şoktayım yavrumu alamadım bile kucağıma o hemen geldi firladi yavrumu kucakladı ben sinir krizi geçirdim o an esim melike sakin ol olabilir hemen acile dedi beni sakinlestirdi bana destek oldu eşinize kızmayın isteyerek yapmaz ki canı elinden kaymış esin ne haldedir ne kadar üzülmüştür sizde üzüldünüz biliyorum ancak beni o an esimin sakinliği ve içtenliği toparladi ve bebegimede sakin olmamız iyi geldi
Mom07374 Mihranimmm istemeden olmuştır tabii ki ama sen düşürsen babası sana daha çok kızardı emin ol
Meldemmmnnm Merve1837 yere yakınsa korkmayın fışkırır tarzda anormal bir şekilde her zamankinden farklı kusmasi lazımmış gözlerde kayma varsa sıkıntı herzamanki gibiyse hiç korkmayın gülüyorsa refleksleri aynıysa içiniz rahat olsun ama dr eve de yollarken 24 sa gozlemle demisti bana
Biyocu Tomografi zararlı ne demek anlamadım.kafada travma bişey var mı yok mu anlamanın başka yolu yok.benim bebeğimde 5 aylıkken koltuktan düştü 2 saat uyutmadim ama içim rahat etmedi sabah doktora götürdük görünürde bişey yok ama bilemeyiz tomografi cektirsek iyi olur dedi doktor çektirdik.bir de kafasını çarptı diyorsunuz.Allah korusun da kafa içinde bişey olursa etkisi geç ortaya çıkıyor en azından önlemi alınır tomografi ile.doktor ne derse o bence
Biyocu Meldemmmnnm elinizdeki telefonda ya da wifi kutusunda TV de bilgisayarda hepsinde var radyasyon.konu sağlık olunca bence göze alınmalı,kafada soru işareti kalmasın diye.tabi naçizane fikrim