Almila7421 İstanbul Mehmet Akif ersoy araştırma hastanesinde açık kalp ameliyatı geçirdi. Söyle ki sonrasında yoğunbakımda 4gun kadar kaldı. Bu süreçte anne sütü ile besleniyor du ve ben sağıp bıraktım ayrıca günde bir kez görme hakkımız vardı. Denizin tek sıkıntısı vsd deliği idi. Yeri dolayısı ile kalp ve akciğer yetmezliğine sebep olan bir delik idi. Ve büyüyordu. O yüzden acil ameliyata alındı 2aylikken. Yoğunbakım sonrasında 4gun de normal odada kaldık birlikte. Bu süreçte ben çok tedirgin idim. Nası tutacağım bakımı vs konusunda ama o an sanırım Allah gücünü veriyor. Hastanede de yardımcı oluyorlar. Bana dedikleri eğer ki korkup ona dokunamazsan o bunu hisseder ve kendini hep diğerlerinden farklı hisseder. Ona bunu hiç hissettirme idi. Buradan güçle bakımını da pek ala becerdim. Toplamda bir hafta sonrası biz eve çıktık. İlk bir hafta tentirduot ile pansumanini yaptım duş sonrasında. Islak bırakmamaya özen gösterdim. İlk hafta zaten ağrıdan ziyade korku vardı bebeğimde. Ama yendi çok şükür o huzursuzluğu bi hafta sonrasında. Kontrollerimiz yılda bir şuanda. Hiçbir sorun sıkıntı yok. Hayatını hiç etkilemedi diyebilirim. İlk zamanlar çarpma düşmeden korumak gerekli. Biz avantajlıydik çünkü kucak bebrgiydi ve emekleyene kadar toparladı. Ameliyattan 2ay sonrası artık sağlıklı bir çocuk istediği gbi davranabilir haberini aldık. 2yasinda dediğim gibi şuan hayatını etkileyen bir kısmı yok. Çok güzel bir hayat izi var. İyiki ameliyatını oldu ve bizimle. Abi olacak kısmetse. Korkmayın herşey geçecek, Allah evladinizi size bağışlasın. Allah yanınızda olsun 🌸