Deletedmom5455451 Kızlar selam aranızda erkek çocuklarına yürüteç kullanan varmı varsa ne zaman başladınız kullanmaya
tostosumm Deletedmom5455451 üstte kalsın benim bebiste erkek bende kullanmak istiyorum ama bilgim yok 4 aylık daha ilk bebeğim 🤗
ikizbabymom Deletedmom5455451 ben kullanmadım doktorlarda önermiyolar karar sizin bunu söylemek için geldim gidiyorum😁
NorthLight Deletedmom5455451 merhaba, hiçbir doktor yürütec onermiyor, onun yerine biz yürüme arkadaşı aldık 1 yaşına gelir gelmez desteksiz yürümeye başladı tavsiye ederim
Byn87 Ben 7. Ayda başladım 9 aylığız cokta güzel sürüyor , adım atma refleksi epey gelişti . Hayat kurtarıcı , o yürüteçteyken her işimi yapıyorum . Ama bir defa da düştü :) dikkatli olmak gerekir
tostosumm Byn87 yürüteç markası önemli mi peki normal herhangi birini alabilirmiyiz bide gün içinde kaç saat kalıyor veya kaç dakika içinde duruyor bi kaç kişi bizim taraftan yok erkek bebeğin yumurtaları ezilir zararlı felan dediler bilemedim onlar öyle söyleyince
Sakinee Byn87 yürüteçten nasıl düştü ? Kafa çarpma durumunu biliyorum ani şekilde etrafa vurduğunda sarsıntı durumu falan ama düşmeyi bilmiyordum
tostosumm Deletedmom5455451 ohh maşallah benimki 4 aylık dedim 3 ay 28 günlük işte 2 gün sonra 4 olcak inşallah
Byn87 tostosumm ben kardeşimin kızının yürütenini aldım . Markaya falan bakmadım açıkçası . Bana da dediler erkeklerin yumurtalığı ezilir vs ama ona bakarsanız kanguruda kullanmayalım o zaman . Şu ana kadar annelerimiz hep kullanmış . Sonuçta sabahtan akşama kadar durmuyor . Bir sorun olacağını düşünmüyorum ben
Byn87 Sakinee köye giderken eşim katlamıştı , açtığında bacağı çıkmış sanırım farketmedik . Kendi kendini geri atınca kafa üstü düştü geriye. Çok korktum hemen doktoruna gösterdik ama sorun olmadı çok şükür
Deletedmom5455451 ikizbabymom onu bnde duydum kararsızım arkadaş hediye edecek oğlu yürümeye başlamış kararsızım
Ygzm0 Deletedmom5455451 benm şuan 2 buçuk yaşında oğlum onu 5 aylıkken koyuyodm ama mesela çok önmli işim varsa yemek yiceğim vakit mesela 10 dk duruyodu yani günde ortalama 30 40 toplamda dururdu. Ki çok severdi içinden alınca hemen aglardı 😄 şimdi 4 aylık oğlum var yine onuda 5 aylıkken koymayı planlıyorum 6 ve 7. Ayındn itibrende sıkılına kdr duruyodu içinde zten mesela 10 dk de 20 dk feln duruyodu 😄 ilk oğluma birşey olmadıysa bunada olmaz inşallah ben bi sıkıntısını görmedm 11 aylıktı yürümştü kendi kendine 😊
Deletedmom5455451 Ygzm0 bende büyük oğlumda kullanmıştım 7 yaşında şuan ama hiç hatırlamıyorum kaç aylıkken koydum ne kadar kullandı
YorgunAnneyimvesselam57 Ben 4 aylikken falan koyyodum ama kisa kisa 8 aylikken falan biraktim emekleyince gun icinde toplasan 1 saat durmamistir
NorthLight Deletedmom5455451 buradan resim atmayı bilmiyorum ama internete yazınca çıkıyor müzikli oyuncakli tekerlekli bise tutunarak yürüyor
irva Deletedmom5455451 5.5 aylıkken koymaya başladım oğlumu ama çok önemli işim olursa o anlık koydum.Fazla kullanmamaya özen gösterdim hala da öyle.Şuan 8 aylık zaten emekliyor koltuklara tutunup sıralı adım atıyor.Yakındır yürüteçi kenara kaldırmam.
ikizbabymom Deletedmom5455451 tembellik yapıyo yürümesini geciktirir ve parmak ucunda yürümesine sebep olur
ikizbabymom Eylulhuma16 ben olasılıklardan bahsettim tv gibi düşün kimi bebeği etkilemiyo kimini çok olumsuz etkiliyo
ikierkekannesiii Deletedmom5455451 Canım benim fikrim kullanma neden dersen çünkü bacaklarına iyi değil birde erkek çocukların seylerine iyi değil Doktorlar da önermiyor kendi tavsiyen fikrin neyse onu uygula ama bu benim fikrim