Miran2020 Tatlı sevgilimm tatlı sevgilimmm Birde bebekliğinden beri ezberlediğimiz mini minnoşşş mirannn dediğimiz an gülücükler başlıyor 😇😂😂😂😂😂
Ece_efe Değişik şekillerde ve hitap şekillderinde seviyorum ama bazıları çok değişik yani anlam veremeyeceğiniz ve anlamsız sevgi çığrıkları🤪 hiç yazmıym onları ama komik diyeyim 🤪😂😇 onun dışında o benim çeri domatesim bal köpüğüm anne bebeği anne aşkı anne sevgilisi anne kuzusu fln diyorum bazen bağıra bağıra Allaaaaahımmm neee güzellll yapmışsın yarabbimmm diyorum sonra maşallah çok şükür diyorum kapanış😜😂😂😍🥰
Meryycan Yerfistigininannesi tatlı su balığım Gül oglan güleç oglan dilleri ballı oglan Birde cok minciririm
Edalikuzusu Yerfistigininannesi çok seviyorum ağzını burnunu yiyesim geliyor uyurken kirli çoraplarını falan kokluyorum Allahım bu nasıl bir sevgi diye diye . Uyanıncada şapur şupur öpüyorum onunda çok hoşuna gidiyor gülüp duruyor auw wauuw diye sesler çıkarta çıkarta😂😂
Edanurecemnur Yerfistigininannesi askim bebegim guzelim bitanem agzini burunu yedigim gobusunu yedigim gülusune kurban oldugum
MLSVS Yerfistigininannesi anam ne güzel doğurmuşum beni beeen ölürüm sana anneeeem kurban olduğuuuum kuuuzzzuuum diye seviyorum. Rock metal müzik dinlesen de anne olunca böyle oluyormuş 😂
Zerinelif Yerfistigininannesi kartopum derim götünü yerim derim annesinin meleği kurban olurum derim bir sürü varda anlık gelişiyor işte 🤭🤭😅
Cancansu Yerfistigininannesi En çok götünü yediğim diye seviyorum.😅 Bir de ağzını burnunu yediğim diye. Yemeden sevemiyorum.😂
GeLiNCiKk Kız kurbane cavettte kız kurbane devette bozette… bu böyle devam ediyor. Kız sana kiz sana ben sana ben sana ölüürüüm. Çiçeğim küçücüküm bal bebekim aşk böcekim.
GozdemHilal Annnemmm annnemmm kurban olurum minikom balım kaymagim canımın içi hamdolsun seni verene yavrummmm .İyi. Ki dogurmusum ne güzel doğurdum be🤣Bu minvalde🙈🙈
Yunusemreveannesi Annesinin ballı kuşu annesinin mallı lokması nasilda guzel doğurmuşum sukur sebebim diyorum oda kendinden geciyor😂😂
hebundeniz Damla6117 haha bn de bıtek bnm oğlan yapıyor sanıyordum o yaşta saçını çekiyor ağzına süt veriyorum o an mırıldanıyor kaşlarını çatıyor tam anası kılıklı 😅😅
Damla6117 hebundeniz benim ki emerken de yoluyor söyleniyor ilk zamanlar göğüslerim iyice yarılmıştı sağıp veriyordum biberondaki gibi ağzına Aksın istiyor herhalde😂
Aygldgnc Yerfistigininannesi annesinin maymunuuu annesinib tospasıı seni verene kurban olurum çirkinnnnnnn çoğunluk böle aşkım hayatım canım da oluyor ama çoğunluk tospaaa 😂😂🥰
Kubra928721 Annesinin aşk çöreği ,annesinin aşk böreği,annesinin tatlısı ,annesinin tontiki,annesinin pompiki,anne yesin totoları,anne yesin göbüşünü,anne yesin yanakları ,annesi yesin parmakları Hammmm🙈😍