Papatyam_0 Sabah post actim ama kimse cevap vermedi tekrar aciyorum 6 aylik kizim mama reddi yasiyoruz yemiyor ne yapmaliyim ayina gore zayif bir cocuk
Dasbaby Papatyam_0 valla benim bebeğim de sürekli mama reddi yaşadı. Sütüm Az geldiğinde tutuşuyordum. 10 tane mama biberon gitti çöpe. En sonunda bebivitayı beğendi şuan onu iciyor.9.5aylık
Ayaz_80 Papatyam_0 uyurken beslemeyi dene benim oglum da 4 aylık emziriyorum uyanikken emmiyor etrafa bakiyor bende uyutup biraz içi geçince yarı uykulu halde emziriyorum
Arenilay- Papatyam_0 kuzu eczaneden vanilya şurubu alıp mamaya katabilirsin yada pekmez bende alerji mama kullanıyorum aptamil pregomin atak dönemlerinde red ediyo mamayı içine vanilya şurubu yada pekmez katıp içiriyorum
Kaganalis Papatyam_0 alerjik bebekmi. Ozaman biraz iştahsızlık oluyor malesef. Mamayi tatlandirmayi deneyin isterseniz.
Dasbaby Papatyam_0 dişi geliyor olabilir mi diş çıkartırken benim bebeğim de iştahsız kaldı sonra düzeldi
Smyecem Papatyam_0 çay kaşığı ucuyla vanilya koy. Pekmez falan koyma yeterli beslenmediği için dha çok zarar verir. Bnm bebeğim 3 aylık hala hiç bir şekilde beslenmiyor raporlı mama kullanıuoruz mamaların yarısı çöp oluyor