Mom987 Mom4775 17 18 aylık falandı ama sadece zıplama haketini yapıyodu tabi ayaklari havaya kalmıyordu kuzenlerinden gördü o da yapmak istedi. 22 23 aylik olduğu zamanlar da ayaklarıni kaldırmayı başardı. Hatta sabahlar zıplama sporu bile yaparız 😆
Sakinee Mom4775 benimkisi büyük kalıyor sizinkinin yanında 27aylık ama 18 19 Aylıktan beri zıplıyor ilk Zamanlar sadece bacaklarını büküyordu öylece kalıyordu 😂 sonra deneye deneye birde bak tavşan böyle zıplar diye öğrettik şimdi maşallah zıp zıp oldu 🤪
Sakinee Mom4775 tamam işte gücünü dengeleyemiyor elinden tutun birlikte zıplayın hem çok eğleniyor hemde öğreniyorlar
ecosummm Mom4775 benimki de 27 aylık yumuşak zeminlerde biraz biraz doktoruönemli birşey değil bu zıplamayabilir dedi siz hiç sordunuz mı
Mom4775 ecosummm yok hiç sormadım. Takılmıyorum çokta. Her çocuk farklı. Bazı becerilerde de yaşıtlarına göre önde.
izmirliannee Mom4775 benim oğlumda 23 aylık zıplamıyor, gösteriyorum kendim ziplatiyorum vs ama asla zıplamıyor, sizinki başladı mi ziplamaya