balpetegimmmm Goktusum şuan yok benim ama yıllardır aynı sorunu yaşıyorum 1 ay yoksa diğer ay mutlaka olur benim
Nefess2020 Goktusum bende de vardi yillar önce kapali ameliyatla aldilar boyutu baya büyük diye. Ama tamamen gecmedi hala arada oluyor malesef en son olduğunda soğan kürünü denemiştim temizlemişti. Sebebini bende bilmiyorum başa bela 🤦♀️
Minik1anne Goktusum ne kisti ama canım bende vardı adet olduğumda dökülüyordu ve ağrılı oluyordu doğum yaptım normal doğum o zaman dökülmuş tamamen
Saitkereminannesi Goktusum polikistik over kisttim vardı ama geçen gittim yok dedi ama adette olmadım 🙄
Goktusum balpetegimmmm nasıl oluyor neyden oluyor acaba benimde iki tane gözüktü ama ne tür söylemedi bi daha gidecem sizce kötü birşey görse soylermiydi kafama çok taktım
balpetegimmmm Goktusum benim 18 yaşında yumurtalığım over torsuyonu olmuştu bi tanesi alındı canım. Tek yumurtalığımda sürekli kist olur hep geçer yumurtam çatlamıyor bazen büyüyüp kiste dönüşuyor. Sende ne tür bi kist var
Goktusum balpetegimmmm ne tür olduğunu söylemedi ama adet olamadım bende acaba o mu yaptı bilmiyorum . Rahim duvarına ve kiste bakacak bı cuma tekrardan . Büyüyen bir kist mi dedim genelde büyümez dedi takip ederim ama dedi bilmiyorum ki cnm . Sana da çok geçmiş olsun
Goktusum balpetegimmmm anladım cnm kasıklarımda ağrı var bugün adet olacam gibi inşallah onunla beraber atilir gider
Goktusum Nefess2020 Nefess2020 sizede çok geçmiş olsun. Soğan kürünü duydum ama denemedim temizlemiş sizin kini ne güzel bende deneyim bakalım
Goktusum Minik1anne ya ne kisti olduğunu söylemedi önemli değil gibisine konuştu diğer hafta gel yine bakacam dedi cuma günü gidecem bakalım idrara sıkışık gel dedi
Minik1anne Goktusum yok canım tamamen döküldü. Bende ki çikolata kisti idi o her bayanda olur dedi doktor ama kontrole gidiyordum sürekli 3 santim falandı doğumda döküldü benimki
Aysesirac05 Goktusum çikolata kisti vardı ameliyat oldum şimdi 20 aylık oğlum var sizinde mi var kist
Goktusum Siyahimm peri_masali adını söylemedi canım bilmiyorum ki adet olamadım gittim baktı kist oluşmuş dedi