babyrose Merhaba hanımlar, bebeğim 3. Aynı doldurdu havalar çok sıcak olunca huysuzluğu tutuyor. Herkes su ver serinlesin bi şey olmaz diyor ne yapmalıyım siz ne düşünüyorsunuz
Mavismila babyrose canım ver bence terledikleri için su kaybı oluyor kış olsa tamam ama Bünyan sıcağında vermelisin bence
muhendisanne1 babyrose su verilen hangi bebe zarar görmüş 🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️ Doğduğundan beri veriyorum 3 aylıkken aventin küçüklerinden 1 biberon bitiriyordu gün içinde
Arenilay- babyrose ben doğduğu günden beri verenlerdenim doktorumda destekledi sıkıntım yok ne idrar yolu enfeksiyonu gördük ne kilo alımında yavaşlık (hani diyolarya karnını suyla doldurup doyuyo diye🥵) hiçbiri olmadı şükür hazır suyu kaynatıp soğuttuktan sonra veriyorum senin kararın kuzu gerçekten cok sıcak hava doktoruna danısabilirsin kararsız kalırsan
tontisbebegim babyrose biberona doldurun içeceği kadar içsin o zaten doyunca bırakır. Doğduğu günden beri düzenli veriyorum her ne kadar anne sütü mama içseler de onlar da bi canlı ve su kaybı oluyor.
Glsmmmmm babyrose ilk başladığım sabah öğle akşam birer çay kaşığı veriyordum sonra biberonla vermeye başladım
Arenilay- babyrose yok kuzum emzirmeyip aç bırakıp su vermezsin heralde😅 mamasından sonra ihtiyacı olanı kadar içip bırakıyor yani bende problem olmadı 🤷🏼♀️😊
Ruyaninannesi babyrose bencede bu sicaklarda vermenin zararı olmaz diye düşünüyorum bende senin gibi kararsızım vermek istiyorum aslında suyu ama ne kadar versem bilemiyorum tecrubesizim
ozge3747 babyrose Kızımda da hiç su vermedim, şu an 2 aylık oğlum var ona da su vermiyorum. Yaşadığınız yer çok sıcaksa öyle bir biberon falan değil tabi ki ama bir iki çay kaşığı verebilirsiniz. Abartmaya gerek yok bence ☺️
babyrose Arenilay- yani o da doğru iki beslenme arasındaki sürede verebilirim. Tecrübesiz olunca korktum açıkçası bir şey olacak diye 😅
Arenilay- babyrose estağfirullah kuzum banada doktor önerdi öyle öğrendim 😊 bebişine bol şifa olur inşallah 🙏🏻🌸
Mehruyan babyrose benim bebegim de 3 ay 8 günlük. Doktorumuz 1 aydan sonra azar azar verin demişti verdim bende. Hava çok sıcak şimdilerde su içmeye bayılıyor. Emmesinde değişen bir şey olmadı şükür, iştahı yerinde 🌸 şu sıcakta su içmediğinizi düşünün; o da bir insan 🙃
Selcan_ozer Bebeğim anne sütü alıyor doktorum en baştan beri ver diyor bende sürekli veririm şuan 5 aylık cok su içer