Lavitaebella tgbmhr onunla alakalı olduğunu sanmıyorum çünkü süt vardır artık dikkatlerini etrafa verdikleri için emzirmek zorlaşıyor. Gece daha sakin oluyolar. Uykudan kalktıkça emzirmeye çalışın. Gece emzirme sıklığınız uzadığından önsütünüz birikiyor sadece sütünüz fazlalaşmıyor aslında. Gece de gündüz de sütünüz var rahat olun😊
tgbmhr Lavitaebella evet süt var zaten sıkınca çıkıyor ama mesela bebegim 2 3 saat uyudugu zaman kalkınca gögsüm sert oluyor cok güzel 10 15 dk emiyor bırakıyor ama gündüz uyumuyo yarım yamalak emiyor yarım saate 45 dk ya emmek istiyor bazen öyle olunca yumuşak oluyor gögsüm akış hızı dolu gibi olmuyor ona m7zmızlık yapıyor kaş çatıyor :))
Yalin tgbmhr aynisini yasiyoruz, gece lıkır lıkır, gündüz asla tatmin edici diil, sık sık vermeye calisiyorum ama dedigim gibi gece kadar gündüz doymuyo memeden
Ebruferit tgbmhr benimde öyle bebeğim 47 günlük goguslerim çok yumuşak ama sıkınca süt var bebeğim emince geliyor mu onu bilmiyorum çünkü sürekli memé istiyor yarim saatte bir doymuyor diye bazen mama veriyorum anlamadım gitti
tgbmhr Yalin evet bende buna şaşıyorum. galactago damlaya başladım ilk günden çok iyi sonuç aldım süt arttırıcı damla tavsiye ederim
tgbmhr Ebruferit bende aynı durumdayımsüt arttırıcı damlq aldım galactago ilk günden faydasını gördüm
Ebruferit tgbmhr ben her şeyi denedim çok etki etmedi galacto damlayı duydum ama henüz almadım bir deneyeyim inşallah fayda eder hiç durmak bilmiyor ki sürekli emmek istiyor diyorum eğer süt gelmezse ağlar diye hiç aglamiyor da anlayamadım süt geliyor mu gelmiyor mu
Fatma_mehmet11 Asskk meraba kızlar ben bir hafta eşimle sıkıntılarım vardı çocuğuma 2 gün sütümü vermedim bibaronda toz süt verdim. Çok sinirliydim göğüsüm şişti sertleşti ve ağrı çektim sonra bebeğime süt verdim bebeğim beni emdikten sonra memem yumuşadı yumuşadığı andan itibaren bidaha sert ve dolu olmadı ve inelenmedi. Sütüm kesildi mi sizce sıkınca süt var ama dolu olduğunu hissetmiyorum daha önceleri birşey içtiğim yada yediğim zaman şişerdi 2 haftadır ne yedimse ne içtimse şişmiyor ne olur yardımcı olur cevap bekliyorum 😔😑