Okuroya Ben LCW dan almıştım Mayosunu. Simit olarak boyunluk aldım. Golgelikli olanlardan alabilirsiniz. Benim bebeğim 5.5 aylıktı tatile giderken o yüzden boyun simidi almıştım
Justmomy SeverusSnape Hum34 momPanter Furug Keskeuyusamm Saitkereminannesi BeybininAnasi Maliki Okuroya teşekkürler herkese
BeybininAnasi Justmomy lc waikikiden aldım. Mayoları 50 upf korumalıydı. Fena değil ama rengi soldu biraz, lastikleri gevşedi. Güneş kremi de incia kullandım çok memnun kaldım.
aylizinannesiii BeybininAnasi İncia gunes kremini nereden aldınız acaba eczanelerde bile bulamadim birde yuzune sürünce alerji yaptı mı🥰
Saitkereminannesi Justmomy kotonda kız bebeklere çok güzel bikini gördüm erkek bebeğim var ama dikkatimi cekti baktım. Gölgelikli simitler deniz için kullanışlı
momPanter Justmomy biz yeni geldik tatilden 9 aylığız. Lcw den 1 mayo 1 bikini şeklinde aldım dönüşümlü giydirdim üstünde ıslak bırakmamak için. Sebamed in güneş kremini sürdüm her seferinde bide gölgelikli deniz botu aldık gittiğimiz yerden keyifle tatilimizi yaptık 😇 ha bide başından şapkasını eksik etmedim ben. Şimdiden iyi tatiller size de
BeybininAnasi aylizinannesiii ben trendyol’dan aldım, hiç alerji yapmadı. Hatta arkadaşlarım da bebeğine aynısından kullandı, onlar da çok memnun kaldı
Hum34 Mağazalarda çoook pahalıydı. Wakiki outletten aldım. Ben 27₺ aldım, mağazasında aynı bikini 50 küsürdü. Oradan alın derim ben.
SeverusSnape Justmomy ben uzun kollu tercih etmiştim, Gap’ten almıştık. Bir de normal ip askılı mayo almıştım, onu da Lcw’den tercih etmiştik. Boyun simidi alabilirsiniz veya üstü tenteli simitler de çok iş görüyor, ondan almıştık biz.
Minikbimelek @Justmomy ben decathlondan bir tane tshirt mayo aldım uv korumalı gün içinde onu giydireceğim, akşam üzeri güneş etkisini yitirdiğinde de yine decathlondan mayo aldım onu giydireceğim gayet güzel ve en önemlisi kaliteliler tavsiye ederim
zeynepD bu mayo konusunda bilgisi olan var mı uzun kollu daha mı iyi olur.zaten çok fazla güneşte denize girdirmeyiz diye düşünüyorum ama bilemedim.