Sultanaridurur dertlikerkenez Sigilleriniz hala varmı bende de var şuan çok rahatsız edici birşey ne yapacağımı bilmiyorum
Sultanaridurur Nurgrvn bende sezeryan doğum yaptım bebeğe geçme ihtimali olduğunu söylemişti doktorum hala varmı sigiliniz
Nurgrvn Sultanaridurur yok benim hepsi alınmıştı çok şükür tekrarlamadi neden çıktığını biliyorsunuz değil mi 😑😔
Nurgrvn Sultanaridurur yok kökünden aldılar çok iyi bı doç.drm denk geldim hamd olsun o gün bu gündür yok
Sultanaridurur Elifinannesiiiiiiiiii Verdim sonucum negatif çıktı sonuçta hücresel değişiklik yazıyor
Elifinannesiiiiiiiiii Sultanaridurur bende verdim anormal bulgular çıktı hafif derecede canım çok sıkıldı bu duruma
Nurgrvn Elifinannesiiiiiiiiii hayır kötü huylu olmadığı için vücut 2 yıl sonra kendiliginden atıyor o yüzden verdirmedi doktor
Elifinannesiiiiiiiiii Nurgrvn bunu bilmiyordum. Benim smear sonucum anormal çıktı. Hpv testi yaptırmadm gebe kaldım vs sonra doğum yaptım 1 ay içinde smear verdim sonucum temizdi. Muhtemelen hpv kaynaklı değildi ya da sizin gibi iyi tipiydi
Nurgrvn Elifinannesiiiiiiiiii yalnız hemen temiz çıkması mümkün değil bence sizinki hpv değil ilk smear testi bence yanlış çıkmış olabilir