Nicksiz Fatmadoglu bilgim yok ama siğil olduğunu nasıl anlıyorsunuz gözle görülüyor mu belirtileri neler
Nurgrvn Fatmadoglu kesinlikle sezeryan olman lazım eğer öyle bı durum varsa bebek kanaldan geçerken soluk borusuna yuttuğu sıvıların geçmesiyle çocukta siğil olabilir boğazlarında. Ben sezeryan oldum canim
Tobby19 Fatmadoglu 3 nisanda oldu doğumum, bende siğil vardı hpv testim negatifti, normal doğum istiyordum doktorum bir engel görmedi, bir sıkıntı da çıkmadı
Sultanaridurur Nurgrvn bende sezeryan doğum yaptım bebeğe geçme ihtimali olduğunu söylemişti doktorum hala varmı sigiliniz
Nurgrvn Nicksiz gözle görülür. Bildiğin siğil çıkıyor et ben gibi genital bölgede. Sonra patolojiye gönderiliyor i parça alınıp. Hpv pozitif mi değil mi diye
Nicksiz Nurgrvn bnm smear sonuçlarım kötü çıktı siğil hpv olabilir dediler başka doktora gittim gözle görülmez dedi
Nurgrvn Nicksiz saçmalık gözle görülmez evet ama bağışıklık düştüğünde çıkar ve görülür yani hamilelik dönemi bu yüzden daha belli eder bu tür vakalari
dertlikerkenez Fatmadoglu hamileyken siğiller büyüdü, o zaman fark ettiğimiz için test yaptıramadım, doktorum sonucu bilmeden normal doğum yapıp bebeğimi riske atmak istemedi.
Sultanaridurur dertlikerkenez Sigilleriniz hala varmı bende de var şuan çok rahatsız edici birşey ne yapacağımı bilmiyorum