Cigdemmi 1 aylık bebeğim var.İki göğsümden 30 dk sağımda 70 cc süt çıkıyor.Yeterli mi değil mi ? Bebeğim aç gibi sürekli emmek istiyor.Süt dolmasına müsade etmiyor.Memeden süt gelmedikçe hırçınlaşıyor.Dün mamaya başladım.Mama verdikten sonra rahatlamıç gibi uyudu bebeğim.:|
plakayerli Cigdemmi sanki bana az gibi geldi :/ ama bebek emince daha çok çekiyormuş. Bi de hangi saatte sağdınız sabahları süt çok oluyo mesela akşamüstü çok az oluyo
Yusufkerem16 Cigdemmi süt sağmada gelen sütle bebeğin senden aldığı süt arasında çok fark olur ona göre oranlayamazsın ki bebeğiniz daha bir aylık nedir bu mama acelesi bir doktora gidin kilo alımı nasıl ona göre başlarsınız doktor önerirse anne sütünüz bence gayet güzel benim bebeğimde öyleydi tazyikli süt severdi ama acıkınca öle bir asılıyorki
Ecrininannesihatice Cigdemmi gayet iyi bence kilo alımı da iyiyse boş yere mama verme bende hep sağarak veriyorum sağma makinası çok önemli bazıları boşaltmıyor o yüzden sütün kesilmesine sebeb oluyor ben 8 aydır sağarak veriyorum sorun yaşamadım daha hiç mama vermedim
Ecrininannesihatice Cigdemmi tek göğüs 20 dk sağım yap yani iki göğüs 40 dk toplam bide yediğine içine dikkat et süt yapan şeyler ye sürekli
Cigdemmi plakayerli akşamda sabahta denedim.İki sağımda da 70 cc çıktı.Emzirdikten 1 buçuk saat sonra sağdım hep.Banada az gelince mamaya başladım :(
Cigdemmi Yusufkerem16 Yarın kontrolümüz var.Kilo durumuna göre karar vericem..Doğum sonrası 1 hafta sütüm yoktu.Bebeğimin şekeri düştü 3.günde.Sarılık oldu.Doktorlar süt yoksa mama var dedi.Ben ikinci haftada kendime güvendim o gün bugün hiç mama vermedim.İlk defa dün başladım.Aç gibi geldi bana :( Eşimle aramda problemler oldu.Stresten sütüm azaldı gibş geldi
Yusufkerem16 Cigdemmi inanın hepimiz sorunlar yaşıyoruz siz içinizi ferah tutun bir şey olmaz sütünüz de gelir bol bol emzirin temas kurun bebeğinizle
Kado87 Cigdemmi sagilan sut herzaman emilen sutten az gelir hayatim sen bol.bool.ver 1 saatte 1 ver. Dut kurusu al kaynat ye suyunu ic
fatmatt9 Cigdemmi maşallah canım benim 2 saate şuan 50 zor çıkıuır artar mi bilmiyorum Bebeğim prematüre doğdu bir buçuk ay erken.Normal gününe bir hafta kaldı doğmasına. Ama sütğm azaldı gibi artar mı kş
Cigdemmi fatmatt9 Bebek büyüdükçe süt miktarı artıyor.Ben iki fincan rezene,bir fincan Humana,3 öğün dere otu,bir öğün promalt içiyorum.Bazen olmayıncada olmuyor maalesef.Bekleyip görelim.
Babygirl2021 Cigdemmi pompa bebek gibi boşaltsmaz memeyi, ne sıklıkla emzirdiğiniz ve günde kaç kez sağdığınza bağlı biraz da. Ben sabah öğle akşam bebeğin en uzun uyuduğu emmediği saatlerde sağıyorum genelde haliyle dolmuş oluyor meme. Bide sağarken hep bebeğinizi düşünün resmine ya da direk ona bakın ki vücut süt üretsin o esnada❤️
Cigdemmi Babygirl2021 bir ayda 800 gr almışız.Sütüm az çıkıyor diye iki gündür mama takviyesi yapıyordum.Bırakmayı düşünüyorum ama emin değilim.100cc falan süt çıksa sağarken içim rahat ederdi ;(