semaahmet KbrVrn25 vallahi benim sekiz aylık calistirdigim zmana bakiyo döndüğünü goruyo eliyle dokunuyo sonra canı sıkıligo geliyo peisme bence keşif zmanlari herşeyi merak ediyorlar
Bebegimm1 KbrVrn25 siz yinede dikkatini baska şeye verin ben bile onunde oturup izlesem beynim durur habire donuyor falan😁
Alparslaninannesi KbrVrn25 otizm yorumu da pes dedirtti bu aylarda bütün çocuklar bunu yapıyor ilgisini cekiyor merak ediyor sonra ilerleyen aylarda vazgeçiyor izlemesin diye çabam bile olmadı açıkçası zaten beş dakika merakla izleyip bırakırdı merakını bir ayda giderdi ve simdi hiç umrunda degil
MinnakEgem Alparslaninannesi bu postu açan da demekmi şüphelenmiş ki normal mi diye sormuş ben tavsiye verdim doktora sorun diye ki netten araştırma yapsanız görürsünüz pes dedirtecek bir yorumda bulunmadım saygılar amacım kimseyi üzmek kırmak değil kimseylede polemik yaşamak istemem siz kendi yorumunuzu yapınız benim dedğimle postu açan ilgilenir
Rikaa KbrVrn25 biz bile kafamizi cevirip bakariz yani. Ben cocukken de bebekken de cok izlerdim zehir gibiyim😃
TalentedMom KbrVrn25 şuan ona farklı geliyor benimki de meraktan izlerdi bu aylarda merak olması çok normal
Alparslaninannesi MinnakEgem bence fazla netten araştırma yapmayın bu aylarında hiç bilmediği böyle bir şeyi merakla izlemesi bile aklınıza bu tarz şeyler getirmiş kendi çocuğunuzda da her şeyi mercekle izliyor olabilirsiniz aklınıza muhtemelen her şey geliyordur yapmayın derim rutin muayeleri oluyor doktorlar sagolsun bu tarz hastalıklar olsa muayenede siz bir şey söylemeden hissetmeden paniğe sokmadan gelişiminden konuşarak sohbet ederek bunlari keşfediyor sağlıkla büyüsün hepsi umarım yanlış anlamayın ama oğlumun özel eğitime ihtiyacı varmış iki yaş sonrası ileri derecede algıları açık olduğundan bunu da ben hiç araştırmadım doktorumuz söyledi ve bu aylarda oğlum da merak edip bakardı. Korkutmak istemem yazmissiniz ama bana yazılsa ben böyle bir yorumda ister istemez irkilirdim
Gorkeminannesiii KbrVrn25 normal kuzum 11 aylık oglum var hala izler otizm motizm diyenlere inanma hiç agızlarında bi otizm başka bişi bilmiyorlar korkma normal dönen şeylere bakmaları dikkatlerini çekiyor ☺️
JackDaniels KbrVrn25 Dönen şeyleri izlediği için otizm olmaz ama. Otizm olursa dönen şeylere ilgisi ve döndürmeye merakı olur. Yinede o an dikkatini başka yere çekebilirsiniz veya kapıyı kapalı tutabilirsiniz makine nerdeyse
Xyz26 KbrVrn25 bende küçükken izlermişim otizmli değilim yani otizmli diye cevap yazan olmuş da normal yani dikkatini çekmesi