JackDaniels KbrVrn25 Tek başına bu otizm belirtisi olamaz. Zaten daha çok küçük hareketli şeyler dikkatini çekiyordur. Ben bile bazen izlerim çamaşır makinesini köpük köpük hoşuma gidiyo🤣
gocebebirbayan MinnakEgem KbrVrn25 Kötü bir durum söz konusu değil. Bebekler çevresine ilgi duyuyor ve merak ediyor. Çıngırak dönen şeyler hoşuna gidiyor. Ben çocukken bile izlerdim , bebeğim 5 aylık onun bile dikkatini çekiyor 😊
Deletedmom896 JackDaniels Hahah ben trip atıyorum Gülcan mı hıııı ne demek Gülcan sen bana Gülcan mı dedin diyorum 😂
dontsleppyunhappy KbrVrn25 ay ay ay bizim ki de öyle. İzlesin bayılıyor. E ben alıyorum ama o kadar makinanın başında bekleyemeyiz annecim diyorum.
Bebegimm1 KbrVrn25 cnku dönüyor bir sey hareket ettigi icin dikkatini cekiyor ben ogluma gosterdim izliyor mu diye dikkatini cekti izledi tv de izletmiyorum 7aylik bebegim hic sorun teskil edicegi de aklimin ucuna gelmedi😊
KbrVrn25 Deletedmom_29 insan korkuyor ya izletmiyorum önüne sandalye koyuyorum işim varsa eğer ilgilenmiyorsam
MinnakEgem Cicekimftm ben zaten tanı koymadım doktorunuza danışmanızda fayda var dedim ilk 6 ayda dönen şeyleri dikkatlice izlemek Bi otizim belirtisidir geçmiş olsn sizde öyle bir belirti olmamış
Deletedmom896 KbrVrn25 Dönen , hareket eden, ses çıkaran Hersey onlar için devasa bir olay endişe etme☺️
JackDaniels KbrVrn25 Dönen şeyleri izlediği için otizm olmaz ama. Otizm olursa dönen şeylere ilgisi ve döndürmeye merakı olur. Yinede o an dikkatini başka yere çekebilirsiniz veya kapıyı kapalı tutabilirsiniz makine nerdeyse
Bebegimm1 KbrVrn25 siz yinede dikkatini baska şeye verin ben bile onunde oturup izlesem beynim durur habire donuyor falan😁