Fatmanaz Nekwa çok teşekkür ederim canım erken sevinmiyorumdur inşallah bugün çok huzurlu allahım sabaha kadar ağlamıştım yüzüme güldü allahım ☺️🙏🏼
Nekwa Fatmanaz canim yaa seni enniyi ben anlarim ilkimi emziremedim doğru düzgün hatta buna hamileyim diye bile sevinemedim agladim bunudami emziremeicem diye cok sukur bu sade emiyor Seninde yüzün güler bundan sonra inşalalh canim 🤗
Kizim07 Fatmanaz sağımı ve mamayi kes. Aciktikca emecek . Dus aldir ciplaklen saril kokla iyce kokunu alsin. En son secenek memene pekmez sur azicik. Ama mama verme artik derim unutur hemen
Gurbetozkan Fatmanaz benim bebeğim de emiyor canım nasıl biberonun ucunu çıkardın, öyle nasıl oluyor ya, nasıl süt geliyor merak ettim
Sseval Fatmanaz çok iyi anlıyorum seni benimde göğüs ucum yok yara oldu ağlaya ağlaya emzirdim hala düzelmedi zeytinyağı ile idare ediyorum
Sseval Fatmanaz ben hala kalkan kullanıyorum ama tam manada iyileşmedi, hala kalkansız kıyafetlerime yapışıyo göğüs ucumdaki yara
Fatmanaz Sseval o çok fazla o zaman benimde kanıyordu hamster merhem kullandım kalkan taktım geçti 5-6 günde