Ayalayay 6 ay aşılarını olduk ilk gün ateş olmadı. Bugün 4. Gün 3 gündür ateşleniyor . Bugün huzursuzluğu daha da arttı . Sizlerin kaç gün sürdü ateş 2 gün sürmez mi aşı ateşi ben öyle biliyorum başka bişey mi var acaba
paradise Ayalayay biz de 3 gun sonra olacagiz gitmeden calpol vermeyi dusunuyorum biliyorum yanlis ama karma asilarda mahvoluyor yavrum. Calpol verdiniz mi siz aslinda cok yuksek de degilmis atesi diş olabilir mi
Begooo Ayalayay her bebekte farklı etkileri olur çocuk felci aşısı biraz ağır bizim ilk g0n huzursuzluk ve hafif ateş olmuştu. Belki sizin bebeğe ağır gelmiştie. Ek gıdaya da zorlamayın bence zaten tadım ayı yani onunla doymayacak emzirin bol bol huzursuzluğu giderilir
3children1mom Sadece aşı ateşi olduğuna emin misin? Diş ateş-i de olabilir. Kaç derecede ishal var mı
Ayalayay 3children1mom 37.6 oldu. İshal yok . Diş olabilir mi bilmiyorum beyazlama yok ek gıdayı da reddediyor 2 gündür çok yorucu
3children1mom Ayalayay Ateş normal zaten diş ateş-i cok çıkmaz. Huysuzluğu diş daha hemen beyazlamaz zaten biraz sürüyor gözünüz aydın 🥰 Inci gibi dişleri olsun inşallah ❤
Feriide Bİlgim yok üstte kalsın bana kalırsa bol bol emzirin iyileşene kadar ek gıda vermeyin zaten iştahı kapanmış