Aselbade Emineklccc merhaba eger bahsettiginiz paranox s fitil ise sakin kullanmayin paranox fitiller acil bir sekilde toplatildi surup olaninida bilmiyorum cok gecmis olsun kabizlik icin cay kasiginin ucuyla zeytinyagi yada organik gaz damlalarindan alip verebilirsiniz 1 aylikken zinco kullaistim tamamen dogal ve uygun fiyatli
motherthea QueenOfDisaster paranox toplatıldı paronox s değil amacında kullanırsa s olan zararlı değil sadece paranox toplandı araştırabilirsiniz.
Umutalim Kesinlikle kullanmayın bakanlık toplatacaktı bebeğe cok ciddi zarar veriyormuş kabızlık icin kulak çubuğuna zeytinyağı sürüp uyarın biz kabzlıktan cok çekiyoruz bebeğim iki aylık zeytinyağı içirebilirsinz doktorumz onermşti
QueenOfDisaster motherthea ha bende geçen gün verdiler de oğluma ondan merak ettim eczaneden aldım birde yakın zamanda mi toplatıldı diye merak ettim de aynısı değilmiş s olanı bizdeki
motherthea QueenOfDisaster aynen bende bugün aldım yanımda bulunsun diye s olan değil sadece paranox fitl toplandı
Emineklccc [silindi] Meva61 a@Kaanannesi#13445271 Tatlican motherthea hepinize çok teşekkür ederim cevaplariniz için en iyisi doktora görünmek
[silindi] 10 12 gün kakasını yapmaması normal? Kabız olmuş sayılmıyor yani.sizin bebeğinizin kaç gün oldu tam olarak.
Emineklccc [silindi] bu soruyu sorduktan hemen sonra yaptı 4 saat uğraştı kendini sıktı yapmak için en sonda yaptı
Meva61 Sadece anne sütü ile besleniyorsa 10 güne kadar yapmaması normal. Doktorunuzla görüşmeden birşey vermeyin
[silindi] Emineklccc ne güzel çok sevindim.daha tam ıkınmayı öğrenmediği için ha deyince çıkıvermez bazen ama eninde sonunda çıkar:) emin olun bi soraki tuvaletini yapmak onun için daha kolay olacak,öğrenecek yani böyle böyle çıkartmayı. Gözünüz aydın olsun :)
minikmerinos Emineklccc ateş düşürücü ağrı kesici bir nebze parasetamol yani hiç alakası yok sakın verme öyle ha deyince ilaç verilmez ki daha da çok küçük