Htctpc Oğlum altı aylık, sabah ortalama 7 kalkışımız. iki saat oyun sonra birlikte uyuyoruz bir saat kadar. Eğer şanslıysam iki saati buluyor. Sonra uyanıyoruz o sütünü içerken ben onun olduğu odayı topluyorum. Sonra yine oyun oynamaca şarkı söylemece, öğlen oğlum uyuyor ben hemen bi kahve yapıyorum yoksa başka zamanım olmuyor biraz dizi izliyorum. Zaten kırk beş dakikadan fazla uyumuyor. Sonra gidip oğlumu tekrar uykuya döndürüyorum uyanana kadar yanından kalkamıyorum. Uyanınca oğlumu kanguruya alıyorum ben de ev süpürme silmeye geçiyorum. En son onu ana kucağına koyup mutfakta yemek yapıyorum bağırış çağırış çünkü kucağıma gelmek istiyor. Ben de soğan doğrarken kırmızı balık arı vız vız seslendiriyorum efenim 😂 sonra üçüncü uykuya geçiyor ben de havada süzülerek evi toparlıyorum ses çıkarmamak adına. Uyanıyor, dans ediyoruz, mama yiyor, oyun oynuyoruz, duş aldırıyoruz, son mama ve kapanış ☺️ Pil bitti.
Haftanın üç dört günü mutlaka dışarı çıkıyoruz. Bu bakkala gitmek bile olsa mutlaka hava aldırıyorum. Geçen arkadaşlarımla buluştum altı saat dışarıda durdu maşallah üzmedi beni. Yabancılamasın çok fazla diye uğraşıyorum