Doğumdan sonra annem yanımda bir hafta durdu. Ondan sonra bebeğimi tek büyütüyorum diyebilirim. İlk zamanlar halim oldukça iş yapıyordum, eşimin pazar izninde temizlik yapıyordum o bebeğin yanında duruyordu. Artık akşamları eşim geldiğinde bebeğe o bakıyor, ben o sırada yemeği yapıyorum. Evi hep toplu tutmaya çalışıyorum. Yani aldığımız şeyi yine yerine bırakıyoruz, kirlileri çıkardığımız an sepete atıyoruz, bulaşıkları hemen yemek sonrası yıkıyorum biriktirmemeye çalışıyorum genel olarak tüm işleri beş dakika kuralı ile yapıyorum. Süpürge hariç tüm işleri gece bebeğimi uyuttuktan sonra çabucak hallediyorum. İki kişi olduğumuz ve düzenli olduğumuz için ev pek batmıyor. Geri kalan vaktimde ise bebeğimle ilgileniyorum, o uyudukça dinleniyorum. Bazen çok ağlıyor, o zaman hiç işi gücü gözüm görmüyor, önce onu uyutmak istiyorum bazen yoruluyorum onunla uyuyakalıyorum. Ama atak zamanları yaşıyoruz bunları, ondan hariç kitap okumaya, kişisel bakıma, film izlemeye bile vakit bulmaya çalışıyorum 🤗