Htctpc Merhaba, bebeğimi kismen yalnız büyüttüm diyebilirim. Babasi yaklaşık 18 saat evde yok, geri kalanı da uyku malum. Annane dedemiz var haftada 2 falan görüştüğümüz.
Doğduğundan beri, bebegim uyurken uyumayı tercih ediyorum. Bunun bana motivasyon sağladığını ve güç topladığımi düşünüyorum. İşlerimi ise o uyanıkken onu da yanıma alıp yaptım hep. Beni izlemesini ona da faydalı olduğunu düşünüyorum. Sosyal olarak ilgili ve bilinçli bir çocuk oldu, suan 25 aylık.
Dışarı çıkma konusunda hiç kismamaya, çıktığım zaman hiç endişe etmemeye özen gösterdim. Çünkü anne ne kadar rahat olursa bebek de ayni sekilde rahat oluyor. Dışarıya alışması ve dışarıda aglamaması benim için önemliydi. Bunu da zamanla alıştık.
Elbette ki dışarıdayken ağladığı kıyameti kopardığı zamanlar oldu ama bu beni dışarıya çıkmaktan korkutmadi, bir sonraki çıkışımda acaba yine öyle olacak mı diye kaygı duymadım. Bu kaygıyı hissedecegini düşündüm. Böyle böyle geldik bu zamana.
Suanda da etkinlikler yaparak, dışarıda bol bol vakit geçirerek günlerimizi idare ediyoruz.
Hala birlikte ogle uykusuna uyuyoruz 🥰