ikiKudurukAnnesi İstanbuldan Samsun a geldik 5 gün oluyor kızım dün ateşlendi doktora götürdüm ilaç verdi ama 4 saatte bir calpol veriyorum ama 3 saat geçince tekrar ateşlenmeye başlıyor ne yapabilirim kızlar yardım !!
As1ioz ikiKudurukAnnesi bizde oleydik antibiyotik verdi bigün verdim düzeldi şükğr bogaz enfeksiyonu olmuş
Bernauslu ikiKudurukAnnesi antibiyotiksiz geçmedi ateş bizde. Aynı sizin gibiydik. 3 günde düştü ateşi antibiyotik kullandıktan sonra.
susiron ikiKudurukAnnesi. Ya sabahtan beri aynı durumu yaşıyorum carpol verdim 3 saat oluyor yine yükseldi bişeyde yediremiyorum diştenmi başka bişeydenmi anlayamıyorum .Bende birazdan doktora götürcem galiba .Sizin teşhisiniz nedir ? Kan değerlerinemi baktılar
GoGirl As1ioz antibiyotik 5 7 10 seklinde ilerler kullanimi yoksa cabuk tekrar eder doktor gun sayisi vermistir zaten durumuna gore gecmis olsun
ikiKudurukAnnesi susiron calpol verince sateşi düşüyor ama etkisi geçince yükseliyor yine ne yapmak gerekşr bilmiyorum
susiron ikiKudurukAnnesi bende şimdi hastaneden geldim boğazı kızarmış ateş huzursuzluk bu sebeple oluyor dedi doktor ateşimiz 38.4 deydi girerken acilden şurup verildi yarım saat sonra 37 ye düştü .Antibiyotik verdi bize bide fitil gerekirse diye.sabahtan beri anca bi çorba içirebildim yatırıp kalkınca ilacını vericem inş .antibiotiksiz düzelmeyecek gibi