Deryadila25 Ve pusette asla uyutmadım hep dışarıya cıkarken kullandım içim rahat etmiyordu orda uyumasına
Melisbugi Miracinannesi2021 canım puset uzun süre rahat olmayabilir ben svava nın tavana asılan hamak beşiğini aldım çokta memnunum bazen cırlamaya başladımı atıyorum içine sallıyorum aşağı yukarıda zıplatılabiliyor
F-Betul Miracinannesi2021 Yukarı değil de aşağıda portatif bebek yatak hamakları var onlara bakabilirsiniz belki hem düşme tehlikesi daha az olur belden kilitlenen modelleri de var sanırım.
ecesulecetinkya Miracinannesi2021 anne yani beşikleri var ondan alabilirsiniz puset asla tavsiye etmem eklem kemik sağlığı açısından duruş bozukluğu yapabilir çingene beşiği da bağımlılık yapar inmez ondan 😄 köy beşiği de olur 😄
Saripapatyammm Miracinannesi2021 Puset kemik gelisimi acisindan uyumak uygun degil. Hamak alin 200 300 lira bisey goruntusu şık cingene besigi kullanisinda :)
Emir123ali https://resimyukle.link/i/467L8k Bunlar çok kullanışlı oluyor bende hem bundan hemde salıncak olanından var çok işime yaradı salıncak olanını şimdi kullanıyorum