Deletedmom0099 kızlar geçen elbise rengi seçmiştik yeşille pembe arasında kalmıstım. elbise geldi ama olmadı. değişim yapıcam ve bedenim sadece bu iki modelde var. renk olarak değilde model olarak seçelim. sizce hangisi?
[silindi] Deletedmom0099 normalde benim tarzım deil ama görünüşü yeşilden daha güzel duruyor yeşil biraz sade gibi bence orta yaşa daha uygun gibi geldi canım bana ama ikisi arasında seçim yapacak olursan mavi diyorum
Ultraslan40 Deletedmom0099 biraz orta yaş modeli gibi canım tabii yaşının kaç olduğu da önemli. 20’li yaşlara biraz ağır kaçabilir 🌺
Deletedmom0099 [silindi] Mom356 Ultraslan40 Mom0363 Zumraa12 kızlaar hepinize tesekkür ederim. bende orta yaş modeli oldugunu düşünüyorum ama bedenime göre de baska bisey bulamadım. sanırım tunikli takım bakmam lazım 🥰
Deletedmom0099 [silindi] Mom356 Zehrayaz345 Ultraslan40 Mom0363 Zumraa12 Eylulunannesiiii Tatlican kızlaar şansıma yeni model gelmiş, postta paylaştıklarım benimde içime sinmemişti ama bedenim sadece onlarda vardı. sizceee bu nasıl? hepinizin kafasını şişirdim kusura bakmayın 🥰
durununannesi2606 Gelinlik melinlik olsa anlıycam da sıradan bir elbise rengi için kendinizi kamuoyuna sunmanız ne kadar gerekli şaşkınım 🤦♀️
Deletedmom0099 durununannesi2606 ilgilenmiyosanız bakmayabilirsiniz sizi postuma zorla sokmadım. karar veremedim, buradaki zevkli hemcinslerimden fikir alıyorum. sizi ilgilendiren tarafı?
Zumraa12 durununannesi2606 hiç şaşma burda bu tür şeyler yasak değil konuşuluyor rahatsız olupta niye yorum yapıyorsun ki yukarı sürükle geç
Mom0363 Yirmili yaşlardasınız sanırım siz. Her iki model de sizin yaşınıza uygun değil aslında. Daha cıvıl cıvıl, ve modern elbiseler eminim çok daha şık durur üzerinizde.. 🎈
Zumraa12 Deletedmom0099 yaşın kaç bilmiyorum ama bence ikiside orta yaş için daha uygun olur canım ama mavi Bi tık daha iyi 😊
Zumraa12 Deletedmom0099 evet takımlar çok rahat oluyor bedeniniz büyük mü salaş elbise modelleri de var çok şık duruyorlar
Eylulunannesiiii Deletedmom0099 biraz orta yaş hanımlara uygun gibi geldi bana. Yaşınızı bilemiyorum ama 🥰
Ceren245 Deletedmom0099 modanisave pazarium sitelerinde daha güzel modeller var . Bunlar pek genç işi değil bence.
Deletedmom0099 Ceren245 evet ama bu sayfadan elbise aldım bedeni olmadı, iade yok değişim var bu yüzden bunlardan seçmek zorundayımm