DuyguM Noname dikkat edilecek bir sey yok, gunde 1 defa 4 damla kullaniyoruz biz de dogdugundan beri. Ama Cok sevmiyor, oksuruyor verince 🤷♀️
Aylnemir Noname kullanma canım doktorum sağlık ocagının verdiğinde paraben var kullanma dedi ve kendisi pedia-d verdi onu kullanıyorum öyle sorunlarımız yok
Sonbaharbebesi Aylnemir bizim de pedia d ve ben çok memnunum ama kan ilacı çok sıkıntı ya treelife adında bi ilaç, 3 gün kaka yapmıyo ve yapınca da çok yoğun oluyo taşıyo resmen ve kokusu dehşet kötü rengi de yeşillik var
Aylnemir Sonbaharbebesi kan hapı kullanmıyorum daha bebeğim 2 aylık canım ama yaramıyorsa doktoruna söyle bence 🧿
Gnc16 Noname bizde onu kullaniyoz kabiz olmadik ama her sabah 5 veya 6 da gaz sikismasiyla uyaniyo damlayla bi alakasi varmi bilmiyorm ama kakamiz koyulasti daha civikti eskiden
HKyhn Gamze77 günlük bir fıs üç damla yerine geçiyor. İstersen de içinde damlalık var onunla üç damla verebilirsin
Sedaahmet Noname bende aynı ilacı kullaniyorum 2 gündür .kabiz olmadı ama gaz sancisi oluyor. Bugün vermedim bakalım gece gaz sancisı olacak mı. Özellikle geceleri cok aglıyor sancı girince. Bugün ağlamazsa eğer ilac sancı yapıyordur. 🤷♀️