ikicivciv Selam. Elimde oğlumdan kalma philips avent natural (330 ml) biberon var. Ama biberon emziği hasar görmüş kullanamıyorum. Biberon emzikleri de çok pahalı. Bütçemi aşıyor. Bu biberona uyumlu emzik biliyor musunuz?
Nsndndjdmdmdmdmxm ikicivciv ben mecbur aldım oğlum emmiyor kaç tane biberon emziği denedim sonunda gittim 2li aldım 100₺ ama başka bir yerde 75 ₺ gördüm içim gitti valla ama saçma biberonun kendisi zaten 110₺ yani ama mecburdum aldım oğlum emmiyor 3 tane aldım tek tek ona alışmış bir kere
sarilokumumm ikicivciv daha önce burada okumuştum kuzenimde denemiş mamajoo tam uyuyormuş bende aynısını kullanıyorum avent tedarik sıkıntısı varmış bir de dediğiniz gibi pahalı eczanede gördüm geçen seneden kalmış ellerinde 2 li başlık 19 tl idi ama natural uyumlu değil
Minimalhanim Deletedmom5284 oluyo mu onun emzikleri avente sızdırma yapmıyor mu valla oluyosa bende alayım bari alamadım bende avent pahalı diye
ikicivciv Minimalhanim ben de ondan korkuyorum ama bir emzik ucuna biberon parası vermek çok zoruma gidiyor 🙄 bir sitede 2lisi 180 tlydi şok oldum
Deletedmom5284 Oluyor benim eşim mama hazırlarken hep yanlış takıyo gidip mamajoonun kafasını takıyor avente 😂😂 emziği yuvarlak kısma oturur mu bilemedim ama
ikicivciv sarilokumumm Nsndndjdmdmdmdmxm İkinci el alışveriş sitelerinden bakayım olmazsa kullanılmamış olanlar oluyor ya. Ya da burda ilan veririm belki, teşekkürler kızlar 🤗
Minimalhanim ikicivciv iyice abarttılar fiyatını artık ya suluğunu alayım dedim pipeti değişebiliyo diye pipeti suluktan pahalı ya
ikicivciv Minimalhanim Anne bebek ürünleri insanların maalesef en çok sömürüldükleri şeylerden. Hiçbirinin insan sağlığını gerçekten önemsedikleri için ürün ürettiğine inanmıyorum 😏
Minimalhanim ikicivciv KE SİN LİK LE haram zıkkım olsun aldıkları paralar yazık günah 1 biberon olmuş markasız bişey 50 60 tl emzik alıyosun 100