yeymnmmm0 [https://resimyukle.io/r/1gyiyJYkIm] gebeligim kurtaj oldu. adetim 2 gun gecti bu sabah yaptim. silik cikmasi endiselendirdi. testin bozuk olmasi, kimyasal gebelik vs. diyor nette. biseyler diyin banaa😓
Pamircik yeymnmmm0 benim de böyle silikti 3 gün gecikince yapmıştım. Şimdi babasıyla birlikte parkta oyun oynuyor 😁
yeymnmmm0 Pamircik gülümsedim okurkenn😍 hayirlisi olsun ya korkuyorum ayni seyleri yaşamaktan. doktoruma sordugumda tekrarlicak diye bisey yok dedi ama işte
Seyma_52 yeymnmmm0 ilk beş dakikada oluştuysa vardır ama kaset gölgesi de olabilir bana da olmuştu var gibi çıkmıştı kan da yoktu
Pamircik yeymnmmm0 5 gün gecikince kan testine gitmiştim. Gidince keseyi de gördük küçücük bir şeydi. İçinizi ferah tutun ❤
Tosbik_berram yeymnmmm0 canım benimde öylee silik çıkmıştı ama hamileydim birkaç gün sonra yine yap tam çıkar 😊
yeymnmmm0 Deletedmom0099 yaaaa🙈 hep okuyordum hamile miyim postlari simdi bana yaziliyor resmenn. tek istedigim saglikli gebelik gecirmekk dua edin olurmu🌸
akidesekerii yeymnmmm0 Benim de böyle silikti. 2 gün sonra aynı markanın testinden tekrar yapın büyük ihtimal koyulaşma olacaktır. Veya gidin kan verin hayırlısı olsun inşallah 😊
Deletedmom_29 yeymnmmm0 kürtajı ne zaman oldunuz? Onun etkisi de olabilir. Hayırlısı olsun hakkınızda