nurelem Deletedmom_29 canım tartışma frlan yasadınız mı yoksa direk mi habersiz çıkmış 24 saat geçmesi gerekiyor ndiye biliyorum çok üzüldğm ya inşaallah gelir ailesine feln gitmiş olabilir mi
Deletedmom_29 nurelem annesi var onunla da konuşmuyor. Tartışma da yok. Bir de aracı yok annesine taksiyle gitse çok tutar gidemez. Araçsız olduğu için zaten gideceği yerler sınırlı. Taksiyi de çok kullaniyor belki önce taksiyi ararım bilgi verir mi bilmiyorum ama
dios_gokta Deletedmom_29 kendı kendıne böyle gıdıp gelmedıgı oldumu ? Eger olmadıysa nasıl beklemeyin polıs e gıdın
Deletedmom_29 Misterious NANANA Eylulunannesiiii dubleanne1 2balkiz Canparem1453 2balkiz minikoalam1 NefesMaviDeniz DorukMuratMoM Badeekus _prens_prenses_annesi defneesra Ipegim Elakuzusu Med Tortilla gzm_42 nurelem [silindi] doga112 Tosbik_berram dewamkee [silindi] Moomm dios_gokta Yigitin__annesi Mom356 Eşim aradı geliyorum diye. Cevap vermedim kapattım yüzüne. 10 dakika önce oğlumla kahvalti masasındayken geldi. Hiç yüzüne bakmadım söylenmesi gerekenleri söyledim. Her şeyi geçtim senin çocuğun var ya gece bir şey olsa ben altından kalkarım kimseye ihtiyacım yok ama bu kadar mı sorumsuz olunur dedim (dün oğlum alnını vurdu bence basit bir şey ama eşim telaş yaptı akşama kadar sürekli arayıp sordu… Ee sonra sabaha kadar ortada yok bir de telefon kapalı) o da bana sadece COK HAKLİSİN edi. Eeee hakliysam böyle yapmayıp bana mantıklı bir açıklama yapmalısın değil mi? O kadar sinirim bozukdu ki hiç yokmuş gibi davrandım aldım oğlumu uyutuyorum şimdi o da uyumaya geçti. Bu arada eşimin hayatinda kimse yok. Dün gece bir kadının yanında değildi. Zaten işten gelip duş almadsn üstünde boya lekeli yırtık iş kiyafetleriyle terlikle çıkmıştı. Normalde temizliğe önem veren biri. Nerede olduğunu konum olarak bilmesem de nerede olduğunu neler yaptığını biliyorum onlar bana kalsın. Sağolun yazdığınız destek oldunuz. Ben de kayıp olduğunu düşünmüyordum ve geleceğini biliyordum ama insan bi şüphe ediyor illa ki
Moomm 24 saat diye bı olay yok o sadece filmlerde öyle polise gidin hemen kayıt acalar inşaAllah sagsalim bulursunuz esinizi
Deletedmom_29 dewamkee daha önce hiç olmadı ama sızıp kalma ihtimali de olduğu için ailesini aramak istemedim. Sadece annesi var onunla da konuşmuyor. Bir de annesi dün bizdeydi çok rahatsızdı, bunu söylesem daha kötü olur diye korkuyorum evde de tek yaşıyor
dewamkee Deletedmom_29 himm sizip kalma ihtimali varsa o zaman biraz daha bekle canim Allah buyuktur uzulme 💕
Tosbik_berram Deletedmom_29 hadi yaa😔 Gerçekten ne diyeceğimi bilmiyorum… Ama olsun siz her ihtimale karşı yinede bir sorun kim varsa çevrenizde vallahi. Allahim yardımcınız olsun🙏 insallah sağ salim doner gelir… Eğer gelirse postta beni etiketleyerek haber verirmisiniz cok üzüldüm bulunursa sevineyim gerçekten
doga112 Deletedmom_29 kendi kafasına göre gitmiş, kaçırılma yok, teli de kapatmış rahatsız edilmek istemiyor belli ki…
Deletedmom_29 doga112 öyle de olabilir ama telefonu kapatmasa bile ben rahatsız etmem ki onu. Gelmeyecegini söylese aramam mesela. Tabi benim için kapatmamıs da olabilir. Ama şarjının bitmediğine eminim çünkü evde telefon şarjdaydi
NANANA Deletedmom_29 bence çok iyi niyetlisiniz. Eşinize karşıda fazla anlayışlı .belliki kafasina gore biseyler yapan biri ben olsam asla endişe etmem ve geldiginde dünyayı başına dar ederim. Ne haggı var sizi bu halde sorumsuzca tek kelime etmeden bırakıp cıkmaya
Ipegim Deletedmom_29 psikolojik sorunları yoksayaptığı çok ayıp o zaman her kafasına estiğinde basar gider umarım biran önce gelir ve bu durumu konuşursunuz