Biittercikolata Persil sıvı Deterjan. Üzerinde zaten Üstün leke çıkarma yazıyor. Ben çok memnunum bu zamana kadar bütün lekeleri çıkardı 🤗
Bilgemayse Yelda35 Persil kullanıyorum çok memnunum onun haricinde saçma belki ama Asperox Sarı Güç 🤭lekeye sıkıp azcık beklettim makineye attım çıktı lekesi 🤷🏻♀️kan ve kaka için yaptım ben çıktı denemekte fayda var 👍🏻
ogretmenanne34 Bilgemayse Renkli çamaşırlarda kullanılıyor mu acaba? Çamaşır renklerinde solma yapıyor mu?
Bebektsk1 Yelda35 beyaz sabun tek geçerim kıyafeti sıcak su ile beyaz sabunla çitile geçirmedik leke yok bunla ama lekeyi çok bekletme hemen yapmaya çalış yapamadan bile beyaz sabunla iyi çitle makinaya at misss tertemiz🤞
Bebektsk1 Yelda35 valla benim çıkarmadığım leke yok beyaz sabunla çitilerim mis nasıl bi leke ki çıkmıyo 🙄
Yelda35 Bebektsk1 misal şeftali lekesi oluyor hemen çitiledim beyaz sabunla sonra makinaya attım çıkmadı
Bebektsk1 Yelda35 şalgam lekesini bile çıkarttım ben ama sıcak su ile çitileyeceksin biraz güç kullanarak
Cihangiriinannesii Yelda35 Ben çözümü beyaz sabunu rendeleyip çamaşırları o sabunla kaynatmakta buldum tavsiye ederim baya işe yaradı biraz uğraştırıcı ama lekeler daha sinir bozucu