uzaydabiryolcu Hatce2525 bir manevra 2 ilaç tedavisi illet bir şey o her sene 1-2 kez yaşatım sitresli olduğumdada çok oluyor bekleme hemen doktora git geçmiş olsun
uzaydabiryolcu Hatce2525 var canım uğuldama birde sanki sağ ve sol kulakta rüzgar sesini duyuyorum yürümemde bile öyle tuhaf yani
Hatce2525 pilavustutavuk ben cok kafaya takıyorum hakkinizi helal edin cok soru sordum kieim 17 aylik atak olursa yalnizkzn nasıl okur düşünmekten yiprandim
Hatce2525 pilavustutavuk ama bu konuda otonomy şirketinin calismalari varmis tez elden cikar piyasaya insaAllah
runklii AloneMom yaaa Allah senden razı olsun kurtarıcım😍 lohusalığın berbat psikolojisiyle cebelleşirken bir de baş dönmesi beni iyice hayattan soğutmuşken Hızır gibi yetiştin 😀 gerçekten denerken kendimle çok dalga geçtim ama işe yaradı 💃
AloneMom runklii Ben miyim emin değilim canım ama olabilirim 😅😅bende gulerek yaptım.bigun salonda bu hareketleri yaparken eşim isten geldi adam,napiyon bee dedi 😅😅😂🙈
runklii AloneMom olsun sende başkalarına fayda sağladın bu video sayesinde bana kadar geldi ☺️ o şekilde dönerken “aman döne döne yar geliyor” türküsünü söyleyerek yanına gitseydin tepkisi nasıl olurdu acaba😀😀
Yahmir Hatce2525 babamda vardı babamınki çok şiddetliydi kafasını yana çevirince direkt başı dönüyordu nasıl geçti hatırlayamıyorum 7 sene önceydi ilaçlaydı sanırım
[silindi] Hatce2525 benim eşimde de var çok yorulduğu zaman oluyor genelde serum verildikten sonra uyuyor birazda olsa öyle geçiyor