Mrs2ozge Solgar b12 hakkında doktorlarınız ne dedi? Benim doktorum bu takviyeden haberdar değilim kullanma dedi. Haberi olan olumlu veya olumsuz yorumu olan doktorlarınız var mı? Ona göre kullanacağım
Fatoscum Mrs2ozge kullanıyorum ve sayesinde mamayı bıraktık ama doktorumla görüşmedim açıkçası takviye vitamin nasıl olsa diye
Sumeyraas Mrs2ozge bol protein bol su ve bol dinlenme. Ve sürekli emzirme emmez ise sağım yapıp verin.
Rose1221 Mrs2ozge ben kullanıyorum çok şey kullandım hiç biri onun gibi etki etmedi. Zaten yulaf içeriyor biliyorsunuz yulaf süt artırır. Tavsiye ederim bir kutusu da baya gidiyor
Mrs2ozge Sumeyraas Doğumdan beri hep böyle. Mamasız asla 🥺 Solgarı denemek istedim doktorumun bu takviye hakkında da bilgisi yokmuş.
Mrs2ozge Fatoscum bende öyle düşündüm ama bu takviyeyi bilmiyormuş. O yüzden onaylamadı. Bende doktoru onaylayan hanımlara sorayım dedim.
Hllmng Mrs2ozge sakın brewer yeast takviyenin adı b12 katkılı doğrudan b12 değil yanlış almayın sakın. Ben kullanıyorm çok memnunum sabah akşam 2şer tane içiyorm.
Alpbeybi Mrs2ozge haberdar olmayabilir, mantık yürütseymiş biraz 😂 piyasadaki süt arttırıcı malt içeceklerinin içinde de olan, arpadan yapılan bira mayası (alkolle alakası yok) ve B12 var içinde. Bana ebem ve doktorum önerdi
JaneAusten Mrs2ozge Ben doktor tavsiyesiyle kullandım çok memnun kaldım sütü artırdığı gibi sütün kalitesini de artırıyor kesinlikle.