dikenlerinleydisi Aysiimam bebegi şişirme gibi amacim yok kilomuz iyi sadece gece verebilir miyim meyve katarak tok tutsun diye
Aysiimam dikenlerinleydisi meyve katarak olabilir tabi. Benim kızım hiç yemedi. Bebek irmiği almıştım ona meyve koyarak vermiştim
iyilik80 dikenlerinleydisi gece uyaniyomu yemek icin biberonla verilmez benim dedigim.kasikla veriyorum uyumadan once tabi veriyorum ben. Meyvelerden karistiriuorum icine.bazende mamasindan katiyorum yiyor.
MKMM23190514 dikenlerinleydisi valla iki çocuk sahibiyim oğluma hep veriyordum inanır mısın pir unu sayesinde kemikler doldu şimdi beş yaşında Allah’a şükür kilo kemik sorunu yok Kızım ek gıdaya geçer geçmez pirin unu verecem emin ol çok faydası var
Mehmetim01 dikenlerinleydisi Hiç bir vitamini yok sadece seker kilo almasini sağlayan da pirincde bulunan seker
Eslemsedammm Benim de kizim 2 aylik 6 gunluk sun saglik ocaginda ebe hemsire prince unu ver kilosu cok dusuk dedi 4 kilo 750 gram bana gore kilosu iyi diye dusunuorum
Kahvedelisi dikenlerinleydisi cok bir faydası yok diye biliyorum ama kilo aldırmada yardımcı biz hic bir şekilde kilo alamayınca doktor bana pirinç unuyla püreler de yapabilirsin demişti denedik gerçi yine almadık ama 😂
1Yildirim dikenlerinleydisi Maalesef kilo almasının dışında, besin değeri olarak hiçbir faydası yok;( Hani daha iyi uyumasını sağlayabilir, tok tutucu özelliğinden ötürü.. Onun yerine bebek irmiği, ruşeym, muz, yulaf unu, tam buğday unu tercih ediyorum.
zeyzey77 dikenlerinleydisi Bazı mamaların içinde 2 numaradan itibaren pirinç unu var ama pek güzel bir şey değil aslında pirinç unu .irmikle meyve pişirip ver daha sağlıklı
1234___ Benim bebeğimin besin alerjisi var sürekli doktor kontrolünde olan bir bebek. gittiğimiz doktor prof bana bizzat kendisi çocuğunuz kalori alması gerekiyor bunun içinde pirinç unu önerdi ve içinede zeytin yağı ekle öyle ver dedi şuan 11 aylık 6 aydan beri veriyorum. Kullandığım pirinç unu migrosta hipp pirinç unu kaşık maması var ılık suda karıştırıp içine biraz zeytin yağı karıştırıp veriyorum ara sırada meyve ekliyorum
Hulyaemirasim dikenlerinleydisi hic kullanmadm. Sadece kilo alimi icin buyuklermz ver diyorlar ama faydasi yok pirinc oldugu icin