dikenlerinleydisi Kızlar bebegime etrafimdakiler pirinç unu mamasi yapmami söylüyorlar. Ne gibi bir faydasi var bebeklere yapan annelerimiz var mı ?
Mehmetim01 dikenlerinleydisi kilo aldirmak icin diyorsaniz yedirin ama hic bir vitamin degeri yok sadece vücuda seker yüklüyor
dikenlerinleydisi 93ipek35 bana da gece yatmadan once ver dendi tok tutuyormuş bebegim her saat emmek için kalkiyor🤦♀️
Ebrukahriman dikenlerinleydisi hayır , çocuğum pirinç unuyla kendini baya toparladı.bence sende kullan hatta eşimde pirinç unuyla büyümüş .oğlum babasını takip ediyor diyebilirim 😂😂
Gozdegemen dikenlerinleydisi ne güzel emsin sizi anne sütü büyük nimet bir bebeğin sağlığı için.. kendi rahatınız için pirinç unu vermek doğru değil. pirinç ununun hiç Bir faydası yok besin değeri yok sadece bebeğinizi sisirir bos sağlıksız kilo yapar uzmanlar biz büyüklere bile pirinç önermiyorlar.. daha bebeğiniz küçük zaten muhallebiler için şuan icin ev yapımı yoğurt havuç kabak patates falan verebilirsiniz tadım için
dikenlerinleydisi Mehmetim01 yok canim kilosu iyi sadece bir vitamin değeri var ki öğrenmek istedim çoğu kisi diyince
Miniknur Bize de doktorum vermiş listede var. Burd ça herkes çok kötü vs dediler kadın prof olmuş ne diye vermiş o zaman bilemedim. Genelde bebek irmiği yada ruşeymle muhallebi yapıyorum. Zorda kalırsam biyere gidince pirinç unu
GHAE161220 Miniknur ruşeyminin faydası ne bi de tarif verir misin bende yeni ek gıdaya geçtim bebişim çok yemiyo bişey
Miniknur alyn tariflik birşey yok:) göz kararı bebek irmiği yada pirinç unu atıyorum suya. Sonra muzla filan karıştırıyorum
AlevMelek alyn benimki de 8 aylık büyüdükçe azalacak sanıyordum ama yok irmikli mama da yapsam yese gece yine emmeye kalkıyor 🙃
Mehmetim01 dikenlerinleydisi Hiç bir vitamini yok sadece seker kilo almasini sağlayan da pirincde bulunan seker
iyilik80 dikenlerinleydisi pirinc unu mamasi yapiyorum ama icine muz seftali elma avakado falan katiyorum oyle sadece pirinc unu seker vermenin bi katkisi olmaz bebege. Yulaf pisiriuorum pirinc unundan cok yine mryveler katiyorum icine kahvakti yerine yediriyorum
Aysiimam dikenlerinleydisi hiçbir faydası yok vitamini yok. Sadece şişiriyor bebeği ama sağlıklı Bi şişirme değil
dikenlerinleydisi Aysiimam bebegi şişirme gibi amacim yok kilomuz iyi sadece gece verebilir miyim meyve katarak tok tutsun diye
iyilik80 dikenlerinleydisi gece uyaniyomu yemek icin biberonla verilmez benim dedigim.kasikla veriyorum uyumadan once tabi veriyorum ben. Meyvelerden karistiriuorum icine.bazende mamasindan katiyorum yiyor.
alyn dikenlerinleydisi dişleri çıkmaya başlıyor olabilir benimki hep böyleydi hala devam ediyor yaşına girecek 1 ay sonra