Asl90 Vanilya the 100, stranger thinks isimleri yanlış yazabilirim😂 the oa biraz ağır gelebilir ama ben baya beğnmiştim. Şiddetle dark ı tavsiye ederim. Milyon tane gerekli gereksiz popüler dizilerin tümünü izlemiş biri olarak dark hala favorim
Keremikoo Vanilya ne demek ne demek😊 dark i da sıkıstir araya begenirsin. Crown da onerilmis miydi hatirlamiyorum. Ingiliz dizilerini begeniyorum ben. Downton abbey vardi bir zamanlar tey tey.
Asl90 Vanilya izleyin mutlaka ama ilk bölümleri baya dikkatli izleyin yoksa başa dönmek zorunda kalırsınız ben öyle yaptım 😂 ilk 4 bölümden sonra baya kafanız karışacak tek tavsiyem bu çerezlik bi dizi değil yani dikkatli izlenmesi gerekiyor
Nerminumay Vanilya biraz beyin yakan bir dizi yalnız ben ikinci sezonu beklerken birinci sezonu unuttum o derece 😁
aysenuuuuuur Vanilya yanı ben çocuksu bekliyordum ama baya sürükleyici gitti dizi heyecanla yeni sezonu bekliyorum
Bisolda Kızlar şöyle eli yüzü düzgün sürekli 18+ sahneler olmayan diziler veya filmler var mı bunların aralarında 😄 nezaman entflixten bişey açsam biri çıplak oluyor veya hemen ilk bölümde haşnafişne