Durununannesi_ Firdevss Bugün doktorumuz bize Calpol vermemizi söyledi. Bilseydim dün verirdim, eziyet çekmezdi yavrum :((
Firdevss Durununannesi_ evet evet aklınızda olsun, bebişler için calpol asrın şurubu resmen. Bundan sonraki aşı huysuzlanmasına hemen verirsiniz, huysuzlanmaz bebişiniz
Deletedmom47 Durununannesi_ Sleepy ,prima kullanıyorum bezde karışık olarak doğduğundan bu yana .Islak mendil unibaby yenidoğan kullanıyordum sleepy yenidoğan ıslak havlu bambuyu olandan aldım yeni unibaby gibi bi sorun yaratmadı onunla devam edicegim şuan .Memnunum 🙈
Aylnemir Sleepy kullanıyordum şuan evy baby kullanıyorum bebeğim tam 2 aylık pamuk ve su kullanıyorum bazende ıslak mendil oda sleepy yenidoğan
Aylnemir Durununannesi_ bugün olduk 2.ay aşılarımızı canım eve gelince hemen calpol verdim şuan uyuyor
Durununannesi_ Aylnemir Calpol vermem gerektiğini bana söylemediler. Aşıdan sonra 2.gün bebeğim ve biz perişan olduk. Bebek asla uyumadı ne gündüz, ne gece! Uyutup yatırıyorduk, 5 dk demeden bağırarak uyanıyordu. Sabaha kadar bu defalarca tekrar etti.
Durununannesi_ Mel-sin Ben lavanta, gül vs kokululara biraz büyüyünce geçeceğim. Onlar da katkı maddesi daha fazla çünkü.
[silindi] Firdevss dogru bılenen yanlıslar arasında malesef ası oldugunda sadece atesı cıkarsa calpol vermelısınız aksı taktırde calpol ve fıtıller asının etkısını azaltıyor zaten bu yuzden ası olsada o hastalıgı ılerıde gecırme rıskı fazlalasıyor 👍🏻
Aylnemir Durununannesi_ söylemeleri gerekiyordu canım ben gelir gelmez aşıdan verdm ateşi çıkmasın die ama tabi huzursuzluğu var bacagı agrıyor sanırsam 😵
Buketasell Durununannesi_ canim aklinda bulunsun asiya gitmeden once ver surubu oyle daha iyi bana doktor soyledi aynisini yaotim ne huysuzlandi ne agladi ne okdugunu bile anlmadi uykusuda normaldi sinradan vermektense önceden vermen daha iyi atesi cikmiyo hic
Deletedmom_297 Durununannesi_ prima premium ıslak mendil uni sleepy yenidoğan kızım doğduğundan beri kullanıyorum 8 ay 16 günlüğüz
Durununannesi_ omeriminannesi içim parçalandı. Dün bebeğim gece hiç uyumadı. Dün gündüz de uyumamıştı. Calpol vermem gerektğni söylememişlerdi. Bugün öğrendim, verdim.