ceyhunun_annesi Arenilay- baby me aleoverali olan mavi paket çok memnun kaldim 👍 pişikken geçtim bu beze bir kaç günde iyileşti şükür
Arenilay- ceyhunun_annesi yaaa bizimde pişik hep kasıkları poposu ay allahım slepy natural aldım bugün yorumlara güverenek olmazsa seninkinide deneyeyim
Mavi666 Arenilay- gönderinizi okudum benim söylediğim çeşidini denememişsiniz. Keşke ihtiyacı olan birine verseydiniz çöpe atmanız yazık olmuş hepsini.
ceyhunun_annesi Arenilay- sleepy de güzel ilk başta onu kullandım ama alerji yaptı bizde, baby turco aldım acaip pisik yaptı sonra baby me aldım valla çok memnunum ben kremlerle falan geçti çok şükür pisigi
Pearl33 Arenilay- daha önce sleepy kullanıyordum ama aşırı taşırma yapıyordu çişi bile taşırıyordu Molfix de aşırı kalın geldi bu yüzden primaya geçtim daha önce neden geçmedim bilmiyorum sanki yok gibi
Arenilay- Pearl33 demekki ten yapısıdan farkediyor dopduğundan beri prima care kullanıyorm pişti pampers aktife geçtim iyice pişti 🤦🏼♀️Bugün slepy naturale geçtim bakalım kuzu inşallah iyi gelir
Arenilay- LilyaBn evet miniesi duymuştum bende kuzum bundan sonra sırada minies var🧐 ay daha poposuna bez beğendiremiyorum ne olcak halim bilmem🥴🥲
Arenilay- Nurgrvn yaaaa☹️ Ultra hassas almısım ben oiyy bıktım vallahi kumaş bez başlıcam artık gelivercekler
SalEz Arenilay- Molfix kullanıyordum sürekli değiştirdiğim halde ve havalar ısınır ısınmaz poposunu yıkadığım halde pişik yaptı bugün şoktan kendi makarsini aldık kabaran yerleri düzeldi
Miroley Balbebem kesinlikle bende bunu öneriyorum.. Molfix pure and soft hem dokusu yumuşak hem asla sızdırma yapmadı pişik problemimizde hiç olmadı 🥰♥️
Balbebem Miroley Aynen yaa harika bi bez iyiki denemisim aylarca kullandim 8bucuk ayligiz halâ devam ediyoruz. Cogu sizdirma yapiyodu bizde bu hic yapmadi.
Esiin Kesinlikle baby turco hem pamuklu hem de asla pişik ve sızdırma yapmıyor doğmadan önce şans eseri almıştım şükür bi sorun olmadı
Saitkereminannesi Arenilay- sleepy kullanıyorum natural ve aktivite ikisinde kullandım ya için özellikle aktivite öneririm ince limon kokulu