Arenilay- Arkadaşlar bebeğim 2 ay 24 günlük Prima premıum care prima pampers aktif hepsini kullandım hepside çok kötü pişik yaptı bez önerisiniz var mı memnun kaldığınız demekki en iyisi işe yaramıyor herzaman😑
Arenilay- Deletedmom0099 ya slepyle molfix arasında kaldım molfixde model ayrımı varmı primadaki gibi hangisini kullanıyorsunuz
Arenilay- Zeynepmusab hangi modeli kuzum natural iyi diyorlar ama bilmiyorum sen hangisini kullanıyorsun
Miroley Balbebem kesinlikle bende bunu öneriyorum.. Molfix pure and soft hem dokusu yumuşak hem asla sızdırma yapmadı pişik problemimizde hiç olmadı 🥰♥️
Deletedmom0099 Arenilay- molfixte 2 çeşit var pure soft ve klasik yeşil paket. yeşili kullanıyorum ben
Balbebem Arenilay- Hayir hicbiri olmuyo biz hicbirinden memnun kalmadik bitek bu cok iyi geldi cogu bezi denedim prima sleepy canbebe en iyisi bu gelmisti molfix pure soft
Arenilay- Nuray63 lastik izi filan diyolar oluyormu öyle gerçekten bir beden büyüğünü mü almak gerekir
Nuray63 Arenilay- evet iz oluyor bir büyüğünü kullanıyorum hep . Zaten Sleepy bedenleri küçük bir bez
Arenilay- glsmeknc96 oiiiy herkes sleepyde baya iyi galiba 😍 koku sızdırma lastik izi yapıyor mu natıral olanımı kullanıyorsun canım
glsmeknc96 Arenilay- kokuda yapmıyor sizdirmada canım lastiğide iz yapmıyor natural olanı kullaniyorum hiç bi sorun yaşamadım
Arenilay- mirayybebek heh aradığım yorum primadan gelenler 🥲 kuzum lastik izi koku filan ypıyor mu bide bedeninden bir beden büyük mü almak gerekir lastik izi olmaması için ve natural olanını mı kullanıyorsun bayada sordum ama alıcam gidip birazdan çünkü😅🤷🏼♀️
mirayybebek Arenilay- bir beden büyük alabilirsin cok memunum canım ne pişik yapar ne sızdırır gercekten