Kubrik5734 Kizlar gunduzleri cok fazla zorlamiyor beni ama gece uyumuyor aslinda uyuyorda uyumuyor hep bi mizmizlanma halinda bagarma halinde ben ne yapixam bana bi yardim bi tavsiye
Tuba Kubrik5734 O ay benimki de öyleydi hep kucakta uyuyordu😕 bi öneride bulunamayacağım ama geçici olduğunu bilin💜
Beyziikoo Kubrik5734 Bende gündüz asla uyutamıyorum yarım saat dahi uyumuyor ama gece iyi elhamdülillah 🤲🏻 Ne yapıcaz bu uykuyu bilmiyorum 🥲
Miraycannnn Kubrik5734 tek zannediyordum değilmişim aynı şeyler var bizde de gece mızmız uyku gözü kapalı gündüz yine uyku yok 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Kubrik5734 Tuba ayni durumdayiz su anda kucagmdayken mememde falan uyuyor yerine koyuyorm hic uyumamis gbi neldr survek bu durum
Kubrik5734 Selinglr muzik aciyorm ninni soyluyorum yok fayda etmiyor malesef gazida yok surekli masaj yapiyorm gazini ciksrtip yatriyorm kakasinida yapiyor
Beyziikoo zeynepbalci Valla bacım ya küçücük zaten oyuncak bilmiyor şey bilmiyor nasıl oyalayacağımı şaşırdım yani hele ki ağlama krizleri aman amaaannn 🙄🙄🙄
zeynepbalci Beyziikoo aynen biraz zeka kartı bakıyo sonra sıkılıyo ondan da ağlama krimiz yok çok şükür ya ağlıyo ama öyle aşırı değil
Beyziikoo zeynepbalci Valla kuzum ya ne yapacağımı şaşırdım artık doktora gidicez bakalım ne sıkıntısı var yavrunun 😑