deletedmom1067 Bilge12 valla.cnm ben cokkk memnun.kaldim 2 aydan.beri kullaniyoruz 6 olduk 10.gundur biraktik yani.o.benim.herseyim.di 😀
Alparslantugba Bilge12 Bizde kullandik pek faydasi olmadi ama memnun kalan cok kisi var sizde bi deneyin belki ise yarar
Bilge12 deletedmom1067 Bebegimde asiri gaz problemi var bugun aldim kullanmaya basladik.bakalim ne kadar surede etki ediyo
Casaf Bilge12 nerdeyse oğlum doğduğundan beri her gün düzenli olarak kullanıyorum çok memnunum hiç gaz problemimiz olmuyor
Ugggg Bilge12 on güne gösterir etkisini hergun aynı saatte düzenli ver ben maflor almıştım biogia çok pahalı ve 5 ml
Ugggg Bilge12 anca ama sonra çok rahatliyisun o ikinmalar sancılar gidiyo biraz geç ama diğer türlü daha zor
Meryem25 Kızlar biogaia yı ne zaman kyllayorsunuz sancı olunca mı ben her sabah bes damla veriyorum acaba sancı baslayınca vermek daha mı mantıklı birde ben biogainın yanında metsil de kullanıyorum ama pek işe yaramadı
Meryemeness Bilge12 benim oğluma iyi gelmedi onu verince daha çok ağlamaya kendini sıkmaya başlıyordu bıraktık daha iyi oldu başka hiç bi damla kullanmadım 1çay kaşığıyla rezene çayı verdim çok iyi geldi kendim de içiyodum hem sütüm oluyodu hem de oğlum rahat oluyodu tabi bebekten bebeğe değişir 😊