Mavilii 3children1mom ciddî mı ya bende faydası olur die umitlenmisdim 😔 ama herkesin bünyesi farklı belki bizde ise yarar 😊
Mavilii 3children1mom insAllah yarar canım valla Artik ilaçların içeriğini okumaktan biktim yani nedir ne değildir die araştıra araştıra bi hal oldum 😂
Milamoms Mavilii Kullandık yan etkisini görmedim iştah açtı bizde bide saçları uzadı ama ondan mı bilmiyorim
Mom44454 Mavilii sade içiyor canım bende günde 125 ml kefir veriyorum mutlaka 2 ceviz 3 badem 5 fındık ile karıştırıp
Prensesminik42 Mavilii zinko gaz damlası kullandımm Memnun kaldım Bide çinkovit Vitamin şurup veridi dpkturumuz Memnunum kızım diş çıkarırken ishal oluyor doktor. Bagşıklıgı desdeklemek için verdi
Mavilii Prensesminik42 bende zinconun gaz damlasını kullanmıştım memnun kalmıştım ama bunu hiç duymamıştım. Merak ettim o yüzden sordum. InsAllah bize de faydası olur ya
Deletedmom896 3children1mom Bir Hindistan’da ki inekler birde biz bizim üstümüze kutsalı yok şu fani hayatta 😂😂😂
seydaac Mavilii ben kullandım kızım için ama hiç faydasını görmedim. Yan etkisi de olmadı ama olumlu bir etkisi de olmadı.
Honeymoms Mavilii benımde kızım hasta 5 6 gündür bişey yemedi eczacı iştah açar dedi nolur açsın mahvolduk eridi kızım hiçbişe yemıyor .
Deletedmom896 Honeymoms Tamm emiyorsa çok stres yapma emin ol geçici sadece çok ısrarcı olma iş inada binmesin😂