deletedmom342 Onsubatikibinondokuz eczaneden aldım sağlık ocağında yaptırdım 2 ay önce 215₺ ye yaptırmıştım 2. Dozunda zam geldi 267₺ ye yaptırdım
Pafuli Onsubatikibinondokuz 2 hafta önce yaptırdık sağlık sigortası karşıladı bir kısmını 150₺ verdik
Milakizim deletedmom342 sıvının tamamını verdiler demi birde merak ettiğim bişey var aşı Su rengindemiydi beyazmıydı
Milakizim Onsubatikibinondokuz eczacı piyaaada artık bir tane var oda rotateq dedi 267 tl ne kadar doru bilmiyorum tabi.../ 2 dozluk olan
Mrvdllr Derya341986 derya hanım aynı dozu yapışmıyor iki kere alıyorsunuz bildiğim kadarıyla ayrı ayrı iki doz iki kere veriliyor bebeğe benim bildiğine göre öyle biz ilk dozunu olduk ikinciyi olucaz
Onsubatikibinondokuz Berrak_19 banada 2. Ve 4. Aylarında yapılacağı söylendi 3 dozluk olanından yapılırsa da oda 6. Ayda yapılacakmış
Newmummy Biz de geçen çarşamba eczaneden alıp sağlık ocağına yaptırdık 267 lira.ikinci dozu da aynıymış öle dedi eczaci
AlpBebek34 Ay ne kadar pahalıymış 😮😮😮 bi hafta sonra bizde yaptırcaz ateş felan yaptı mı kızlar? Bilgisi olanlardan cevap beklerim 🤔
Onsubatikibinondokuz AlpBebek34 banada pahalı geldi sağlık ocağı eczaneden alırsanız biz yaparız dedi damla şeklinde olduğundan bahsetti ama herkes farklı bi fiyat söylüyor 🤷🏻♀️
Babe AlpBebek34 ates yapmiyor agizdan veriyorlar sozde kusma yapiyormus ama biz de o da olmadi gayet siradan bir gun gecirdik
DFM Lutfis2007 75 tl olan aşı artık kullanılmayan aşı eski olduğunu söylediler. Rotarix yeni aşı çıkartmış oda 267 tl 1.5 mg doz 2 defa yapılıyor. 3.ayımızda aşı olmadığı için ilk dozu o zaman yaptırdık. 5. Ayımızda yaptırıcaz şimdi 2. Dozu yaptırıcAz.
Mavilimorlu Pafuli sağlık sigortası nasış karşılıyo. Önce bi başvuru falan mı lazım. Gidip direk eczaneden almıyor muyuz
Ylmzkbra06 Pafuli sağlık sigortası nasıl karşılıyo acaba. Bizim de var sağlık sigortası normalde fatura alıp sigortaya gönderinde belli kısmını ödüyorlar
balannesiii Pafuli özel sağlık sigortasımı karsıladı canım bir kısmını? Bizde yaptırıcaz eşimin varda ondan merak ettim