Mom356 Deletedmom0099 yeşil çok güzell bayılddımmmm 😍😍fiziğim böyle okşattık bende alırdım bu elbiseyi😢
Deletedmom0099 Mom356 ahaha amaan bende de fizik yok 48 bedenini alıyorum inşallah damacanaya benzemem 😂😂😂😂😂
Mom356 Deletedmom0099 yok kız güzel olursun elbisenin içinde 😍 Ya gerçekten çok beğendim lohusa Olacağım için bana gelmez bu😂
Morfrenk Deletedmom0099 instadan ceylan otantik olarak aratıp sitesine bir bakın isterseniz, elbiselerinde bedeniniz var😘
Yaralikalp0113 Deletedmom0099 bencede yeşil.harika olur konuyla alakasız ama bu site güvenir mi canım 🤔
Deletedmom0099 Yaralikalp0113 bilmiyorumki bende denk geldim, siparis verdim ama gelince haber veririm 😊
aybukemom Deletedmom0099 bu tarz popoyu olduğundan büyük gösterir , kiloluysan tercih etme zaykfsan yeşil hoş
Tatlican Deletedmom0099 bence pembe çünkü yazin heryer yesil oldugu icin fotoğrafta kaybolursunuz pembe daha guzelcikar .
Deletedmom0099 Yaralikalp0113 Mom7262 kızlar elbise geldi, fotoğraftakiyle birebir aynı. cok memnun kaldım amma velakin bedeni olmadı 😂
[silindi] Deletedmom0099 Valla bence son bahar rengi pembe durmus yeşil harika durmus canlı canlı bence yeşil dah güzel pembenin rengi soluk durmuş resimde