Deletedmom0099 kızlar bayram için bu elbiseden sipariş vericem. ben yeşilini alıyım farklı renk olsun dolabımda dedim ama arkadasım sonbahar rengi gibi duruyo pembe daha iyi dedi. esmerim bu arada. sizce hangisi?
Morfrenk Deletedmom0099 yeşil daha güzel yaşınız kaç bilmiyorum ama elbise bir ağır durmuş modelinden midir nedir, keşke daha ferah modeller baksanız
Mom356 Deletedmom0099 yeşil çok güzell bayılddımmmm 😍😍fiziğim böyle okşattık bende alırdım bu elbiseyi😢
Deletedmom0099 Morfrenk yaşım genç 24 yaşındayım ama 48 beden bulamadıgım icin elimdeki seçenekleri değerlendiriyorum malesef 🙈😂
Morfrenk Deletedmom0099 instadan ceylan otantik olarak aratıp sitesine bir bakın isterseniz, elbiselerinde bedeniniz var😘
Deletedmom0099 Mom356 ahaha amaan bende de fizik yok 48 bedenini alıyorum inşallah damacanaya benzemem 😂😂😂😂😂
Mom356 Deletedmom0099 yok kız güzel olursun elbisenin içinde 😍 Ya gerçekten çok beğendim lohusa Olacağım için bana gelmez bu😂
Yaralikalp0113 Deletedmom0099 bencede yeşil.harika olur konuyla alakasız ama bu site güvenir mi canım 🤔
Deletedmom0099 Yaralikalp0113 bilmiyorumki bende denk geldim, siparis verdim ama gelince haber veririm 😊
aybukemom Deletedmom0099 bu tarz popoyu olduğundan büyük gösterir , kiloluysan tercih etme zaykfsan yeşil hoş
Tatlican Deletedmom0099 bence pembe çünkü yazin heryer yesil oldugu icin fotoğrafta kaybolursunuz pembe daha guzelcikar .
Deletedmom0099 Yaralikalp0113 Mom7262 kızlar elbise geldi, fotoğraftakiyle birebir aynı. cok memnun kaldım amma velakin bedeni olmadı 😂