MinikOsman NNF19 ilk gün kayınvalideme gideriz diğer günler takılırız belki Çamlıca’ya çıkarız belki bir vapur turu belki İstanbul turu belli mi olur 😃 koronadan ötürü akraba ziyareti bitti annem de memlekete gidecek geriye sokak sokak gezmek kalıyor 🙃
NNF19 MinikOsman benimde kayınvalidem memlekete gidiyor bi anneme giderim. Nerelere gezetiz artık malum🥴😇
Ecreee NNF19 ilk gün kurban kesimiyle ugraşiriz,daha sonra kendi ailem,ve eşimin tarafına gezmeye gideriz.ara arada gezeriz ,tabi para durumuna göre👍
MihraNilkuzusu NNF19 bir aydır ailemin yanındayım bayramda kendi evimde olacağım. Kurban kesilir, et dağıtılır kalanı dolaba birazı da yenir ilk gün et işinden başka şeye fırsat olmaz. Diğer günler de eşim ve çocuğumla gezeriz.
Betull0634 NNF19 tuzladayim canm sen nerelisin ? Ee ben 31 yıldır ankarada yasadim oranin kuru havasina aliskinim burda nem bunaltiyor beni
Mom7262 NNF19 Bayramın ilk günü eşim işten akşam 5 de gelecek bende bir alt sokakta ki annecigime kahvaltıya gideceğim 😍 sonraki günlerde eşim öğlen vardiyasinda evde olurum büyük ihtimalle 👍
Serapveminikleri NNF19 hiç sorma yaa vallahi oraya gidince hem fiziken hem psikolojik olarak rahatlıyorum