6.7 ay tadım ayı hanımlar elinizden geldiğince mevsimine uygun her sebzeyi verin tatsın sade verin karıştırmadan hepsini denedikten sonra 2li 3 lü karışım yaparsınız acele etmeyin bir anda sindirim sistemi zorlanıyor tek öğün bu aylarda ideal acele edince veya biraz zorlayınca besin reddi yapabiliyor bebekler. Elbet yiyecek az yemesi de yeterli zaten mideleri minnacık her besine 3 gün kuralını uygulamadım ben alerjik bünyeli değil bebeğim birde alerji yapabilecek şeylerde denedim 3 günü yumurta yoğurt ceviz gibi.. daha sonra çorbalara geçebilir öglen yemeği olarak ekstra ikindi sonu da muhallebi veya meyveli yoğurt olabilir. Kahvaltıyı malesef her bebek sevmiyor erken başlamak biraz zorlayabilir sabah kahvaltı öglen çorba ikindi muhallebi olayına 8. Ayda başlamanız daha uygun. 9.ayda da artık sabah öğlen akşam ve bebeğinizin durumuna göre saatine göre birde ara öğün ekleyebilirsiniz. Kademe kademe az az arttırarak zaten bebeğiniz kapasitesini belli edip size yön verecektir. Tüm annelere kolaylıklar 🌸